• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De maand juli staat voor velen gelijk aan vrije dagen, hangen op het strand en lekker dansen. Deze combinatie is het recept voor de Dreams Beach Tour, die zondag van start gaat. De succesvolle band geeft in totaal vier gratis concerten op het strand, als dank aan de fans.

“Wij hebben veel om dankbaar voor te zijn, het afgelopen jaar was enorm succesvol voor ons, populariteit heeft ergens zijn oorsprong; ik ben ervan overtuigd dat het door onze fans is dat wij zo succesvol blijven”, zegt bandleider Axel Pikero.

Dank
De vier optredens zijn een gebaar van dank aan de fans van de band. “De vier optredens zijn gratis en speciaal voor het volk van Curaçao. Op de komende vier zondagen wil ik iedereen, groot, klein, de hele familie uitnodigen om wat gezelligheid met ons door te brengen. We hebben een tijdstip gekozen waar iedereen rekening mee kan houden: van 17.00 uur tot 22.00 uur”, aldus Pikero.

Locaties
De Dream Beach Tour begint zondag op het strand van de Caracasbaai. Op 24 en 31 juli en 7 augustus vinden de andere concerten plaats. Elke week wordt de locatie bekendgemaakt via Facebook en diverse media, maar ‘de ‘punten’ van Curaçao worden in elk geval aangedaan’.

Nieuwe songs
Dreams maakt nog een reden bekend om de Tour te bezoeken: tijdens de optredens zijn nieuwe songs te horen die pas op de volgende CD zullen verschijnen. Bovendien zal er een bar en goed uitgeruste keuken aanwezig zijn.

www.versgeperst.com