• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Polar is jarig en viert dit met een Mega Fest. De Kleine Werf kleurt zaterdagavond blauw en Polar zorgt voor muziek, entertainment en natuurlijk bier. Onder andere DJ Iski en de bands Daiquiri en Dreams nemen de muzikale invulling voor hun rekening.

De zaterdagavond begint dit weekend vroeg. Om 19.00 uur barst het Polar Mega Fest los in Punda. De werf wordt verdeeld in drie area’s. In de Urban Section zorgen Area 51, Iski, Enmeris, Chris Strick en DJ Atley voor muzikaal vertier, in het Entertainment deel word je vermaakt door Mamy Luve, Loading, Daiquri, DJ Argentis en Huerta. Area 3 ‘Heavy Duty’  wordt ingevuld door Gio, Dreams, Tune en DJ Bradly.

Tickets
Kaartjes voor het Polar Mega Fest kosten 20 gulden in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij Beep Beep, Mensing’s Caminada, Tik Tak Punda en Kusters Trading. Een VIP-kaart kost je 50 gulden.

2 reacties op “Twintig jaar Polar”

 1. Your Worst Nightmare…..Groot gelijk heb je dat vind ik ook,word tijd voor statiegeld op flesjes!!zal een hoop schelen!! En eigenlijk is Polar een slecht biermerk,,,vele mensen krijgen last van hoofdpijn na het drinken van een Polar,echt veel mensen om me heen hebben daar last van,ik dacht eerst dat zal wel! maar inderdaad,ik krijg spontaan last van hoofdpijn als ik zo polar biertje drinkt!! Ik weet niet wat ze er instoppen,maar iets is er niet goed aan!!Daar moet ook eens op gecrontoleerd worden!! Geef mij maar een Amstel of een Heineken!!!Proost!

 2. Leuk Polar, gaan jullie nu ook vieren dat jullie afval al 40 jaar in onze tuinen en monti ligt?. Gaan jullie ook vieren dat jullie flessen 10.000 jaar zullen blijven liggen langs de weg?.

  Wanner gaan jullie is alle flesjes terug nemen voor recycling of hergebruik?.

  Polar samen met Mac Donalds, Kentucky en de frisdrank en bier producenten Coca Cola, Pepsi Cola, Busta, Heineken en Amstel, zijn de grote vervuilers van dit eiland. Leuk voor alle toeristen al dat glass en plastic flessen, leuk al die Kentucky en Mac Donalds bakken overal langs de weg.

  Deze bedrijven moeten is gaan investeren in milieu-educatie en de opvoeding van de bevolking in plaats van feestjes geven en nieuwe filialen te openen (Santa Rosa Mac).

  Ga ook is je wagenpark updaten, genoeg zwarterook uit veel van de wagens die deze rootzooi transporteren.

  De waarheid doet pijn eh?, doe er dan wat aan.