• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het zomerprogramma van La Tentashon barst al van de diversiteit en ook Teatro Luna Blou heeft komende week van alles klaarstaan. De workshops voor het theaterstuk CLAUS! zijn nog steeds in volle gang en ook de Nederlandse films staan weer op de planning.

De knappe womenizer Cesar weet alle vrouwen om zijn vinger te winden en leeft er flink op los. Tot hij de beeldschone Sofia (Penelope Cruz) ontmoet waarvoor hij alles wil opgeven en op wie hij hopeloos verliefd wordt. Zijn jaloerse ex-vriendin Nuria is hier echter helemaal niet blij mee en neemt wraak. Ze neemt Cesar mee in de auto en rijdt deze een afgrond in. Zelf overleeft ze het ongeluk niet en Cesar raakt zwaar verminkt. Hierna wordt Cesar’s leven een chaos. Sofia en Nuria verschijnen en verdwijnen te pas en te onpas en zijn nieuwe gezicht, dat hij via plastische chirurgie kreeg, lijkt ook ineens weg. Is er een samenzwering of draait Cesar langzaam door? Abre los ojos is Spaans gesproken en Nederlands ondertiteld. De film is vanavond en morgenavond om 19.00 uur te zien. Een kaartjes kost 13,50 gulden.

FILM: Terug naar de kust
De alleenstaande Maria Vos (Linda de Mol) wordt door een onbekende met de dood bedreigd. Zij vlucht met haar kinderen naar haar voormalige ouderlijk huis, waar ze onderduikt bij haar oudere zus Ans (Ariane Schluter). Tijdens het winterse verblijf in de villa aan zee, wordt Maria geconfronteerd met traumatische jeugdherinneringen. Door haar herinneringen en gedrag begint haar omgeving steeds meer aan haar geestelijke gezondheid te twijfelen. Ondertussen komt haar belager steeds dichterbij. Deze Nederlandstalige film wordt zaterdag en zondag om 19.00 uur afgespeeld. Entree is 13,50 gulden.

FILM: De hel van ‘63
In De hel van ’63 wordt de Elfstedentocht in 1963, de koudste winter ooit in Nederland, als arena gebruikt. De levensgevaarlijke tocht wordt onder druk van de media uitgevoerd en slechts enkelen volbrengen de tocht. Een verhaal over helden, kou en de machtsstrijd in het Elfstedencomité en haar verhouding met de media. Een waar gebeurd verhaal aangepast in film. De hel van ’63 is zondag om 16.00 uur te zien. Entree is 13,50 gulden.

Dansworkshops CLAUS!
Na de succesvolle voorstelling CLAUS! in Koninklijk Theater Carré met Thom Hoffman als prins Claus komt de muzikale reading naar Curaçao. Vanaf vrijdag 22 juli zal de Nederlandse cast en crew, aangevuld met lokale talenten, drie voorstellingen geven over het leven van de markante prins. De cast en musici bestaan onder anderen uit Kenneth Herdigein, Denise Jannah, Gerda Havertong, Maartje van Weegen, Izaline Calister, Giovanca, Bert Koenders, Paulette Smit (rol van Máxima), Bo Bojoh, en Thom Hoffman (rol van Claus). Deze keer spelen ook Eugene Maduro én Omayra Leeflang mee. Omdat niet iedereen van de cast mee kan komen naar Curaçao zijn er acteurs, dansers en zangers nodig. Lijkt het jou nou leuk om kans te maken op een rol in dit theaterstuk of gewoon leuk om een workshop te volgen, schrijf je dan in voor één van de workshops. Toegang is gratis.

Dansworkshop docenten: Ayaovi Kokousse en Faizah Grootens
Maandag 18 juli van 08.00 tot 13.00 uur
Dinsdag 19 juli van 08.00 tot 13.00 uur
Woensdag 20 juli van 11.30 tot 13.00 uur
Donderdag 21 juli van 13.00 tot 18.00 uur

1 reactie op “Drukke theaterweek op komst”

 1. Ik heb wel belangstelling voor een rol in de voorstelling CLAUS en zou dus wel een workshop willen volgen.

  Wij logeren bij onze kinderen op het appartementen complex Happy Turtle, Seru Loraweg 75

  met vriendelijke groet

  Gerrit Harms