• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De vakantie is weer begonnen en dit jaar hoef je je niet te vervelen. La Tentashon heeft een vol programma in petto met verschillende voorstellingen, talentenjachten en de populaire Summerschool.

 

Hip Hop is een dans apart. Je moet het ritme goed kennen en de fijne kneepjes onder de knie hebben. Vrijdagavond vindt het Hip Hop Festival plaats in het theater en zie je hoe de profs het aanpakken.

Wanted
Het theaterstuk Wanted gaat over een klein stadje waar steeds merkwaardigere dingen gebeuren. Er worden heilige boeken uit de huizen gestolen zoals de Bijbel, de Koran en de Tenach. ‘s Nachts verdwijnen er standbeelden die overdag worden vervangen door beelden van Mickey Mouse, vlaggen worden ondersteboven gehangen en fonteinen kleuren spontaan oranje. De politie verdenkt een groep jongeren van de wandaden, maar deze jongeren zijn weggelopen van huis. Zaterdag en zondag is de voorstelling te zien.

The Tony Hall Show
Tony Hall heeft al er al een hele leven opzitten. Het televisiekarakter werkte in verschillende landen overal ter wereld. In Canada maakte hij films en documentaires en ook in Engeland, de Verenigde Staten en Trinidag en Tobago werkte hij aan verschillende televisieopnames. Maandag kan je bij La Tentashon meer te weten komen over de TV-held tijdens de Tony Hall Show

The best of Luna Yen
Om de twee maanden wordt een Luna Yen (Volle Maan) georganiseerd bij La Tentashon. Dit is een open podium waar aanstormend talent de kans krijgt om te laten zien wat ze in huis hebben. Luna Yen is het enige open podium op Curaçao waar jongeren hun talent presenteren in een competitie. Uit elke editie wordt een winaar gekozen die later in het jaar meedoet aan de eindcompetitie van Luna Yen. Het beste van de Luna Yen shows is woensdag te zien op het podium van La Tentashon.

Try-out, Summerschool en Wanted
Ook de donderdag wordt ingevuld bij La Tentashon. Volgende week donderdag, de 21e, staat er een Try-out op het programma en word je verrast met een première. Volgende week vrijdag en zaterdag staan in het teken van Summerschool. Ieder jaar werkt een groep jongeren tijdens Summerschool keihard aan een prachtig theaterstuk. Het stuk wordt vrijdag en zaterdag opgevoerd. Zondag 24 juli staat nog een uitvoering van Wanted op het programma.

www.versgeperst.com