• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het Bureau voor Toerisme (CTB) heeft onlangs een lunch gehost met pers en touroperators in Duitsland. Journalisten en touroperators werden op de hoogte gesteld van de verschillende ontwikkelingen die plaatsvinden in Curaçao als toeristische bestemming.

Tijdens de lunch konden de genodigden ook kennis maken met de nieuwe directeur van CTB Ghatim Kabbara. Het team van Kabbara kon ook rekenen op de aanwezigheid van Eduard Suares die marketing manager is in Europa.

Indruk
De presentatie van het Duitse team van CTB en Kabbara wist de aandacht te trekken met onderwerpen als Amstel Race Curaçao, Curaçao North Sea Jazz Festival en ook de presentatie over het Curaçao Space Expedition wist indruk te maken op de aanwezigen. Onder de genodigden bevonden zich journalisten van het beroemde internationale tijdschrift ‘Cosmopolitan’, vertegenwoordigers van FOCUS, één van de meest belangrijke nieuws tijdschriften en Antenne Bayern een van de meest beluisterde radiozenders.

Positief
Eduard Suares van CTB Europa was enorm tevreden met alle positieve reacties van de genodigden. In de nabije toekomst zullen er meer bijeenkomsten met de pers worden georganiseerd in combinatie met deelname aan verschillende ‘trade shows’ om Curaçao nog meer bekendheid te geven op de Duitse markt.

1 reactie op “Succesvolle lunch CTB Europa in Duitsland”

  1. Weet eigenlijk wel zeker dat er bij de presentatie geen foto’s van gele ster dragers was. En een heil schreeuwende Wiels ook niet.