• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Curaçao is een van de meest geliefde vakantiebestemmingen van dit moment. Dit blijkt uit onderzoek dat is gehouden onder vakantiegangers in de maanden mei en juni. Eerder dit jaar was Curaçao ook al populair. Toen steeg het aantal zoekopdrachten naar het eiland met 170 procent.

Bezoekers van beoordelingssite Zoover.nl toonden de meeste interesse in Curaçao, Turkije en Griekenland. Gevreesd wordt dat de interesse in Griekenland zal afnemen. In de maand maart toonde een onderzoek van Hotels.com dat het aantal zoekopdrachten naar de vakantiebestemming Willemstad met 170% was gestegen ten opzichte van vorig jaar.

3 reacties op “Curaçao populaire vakantiebestemming”

 1. Met de huidige politiek en de slecht functionerende politie,
  zal het dankzij de goed functionerende criminaliteit gauw bergafwaarts gaan met de belangstelling van de europese en amerikaanse toeristen……
  Wanneer worden de criminelen eens aangepakt overvallen op woningen en bedrijven zijn inmiddels dagelijkse kost hier…….
  zolang ze niet gepakt worden gaat dit door……..SCHANDE>>>>
  het tuig moet achter slot en grendel……

 2. Nog wel, MAAR wanneer de berichten van discriminatie / milieuvervuiling / verhoging prijzen / toenemende gewelddadige atrakos / etc. etc. ….. tot de toerisme media doordringen zal het snel gedaan zijn met onze populaire bestemming. STOP de hypocriete politici en bestuurders die voor 99% schuldig zijn aan verloedring Korsou!

 3. Totdat ze kennis nemen van de criminaliteit!