• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

curacao nieuws vlag 10-10-10 curacaoCURAÇAO – De vlaggen zijn gestreken en het eiland is er klaar voor. Dit weekend staat in het teken van Dia di Bandera en dat wordt groots gevierd. Vanaf 17.00 uur vanavond tot morgen diep in de nacht bruist het eiland van activiteiten, feestjes en muziek.

Vanavond tussen 17.30 en 18.30 uur wordt het Dia di Bandera weekend officieel geopend op het Brionplein. Morgen begint het feest al vroeg op het Wilhelminaplein waarna er tot 12.00 uur door de hele stad toespraken en parades plaatsvinden.

Bazaar
In de wijken Bónt, Rooi Santu en Barber is het de hele dag feest. Vanaf 09.00 uur kunnen kinderen zich uitleven met allerlei activiteiten en in Rooi Santu zal de hele dag een bazaar worden gehouden. De band Dreams zorgt om 19.00 uur voor feestelijke afsluiting van de dag.

The Castle
Behalve de officiële activiteiten worden er vanavond op verschillende locaties feestjes georganiseerd om de Vlaggendag in te luiden. In The Castle barst vanaf 20.00 uur het feest los met DJ Robertico Martha. Entree is 75 gulden, inclusief barbecue en twee drankjes.

Groove Lounge
Voor ultieme Groove-klanken moet je vanavond bij Otra Casa in Punda zijn. Vanaf 22.00 uur gaat het dak eraf in de nieuwe locatie aan de Breedestraat, Punda. Entree voor Groove Lounge is gratis.

Cache
Zaterdag zorgt Cache Royale in het WTC voor een onvergetelijke nacht. De band viert behalve Dia di Bandera ook het tienjarig jubileum van de formatie. De hele band is dan ook aanwezig tijdens de avond. Helaas is dit feest al wel uitverkocht.

 

[scribd id=59126482 key=key-nppuqfp5x2hzwxmpf9p mode=list]

2 reacties op “Feest en activiteiten op Vlaggendag”

  1. @Juni dat was mij ookal opgevallen dat in het verleden veel meer vlaggen op de auto’s waren. Misschien is het een financieel probleem?

  2. Valt wel op dat er heel weinig autos rondrijden met de vlag erop. Verleden jaar waren het veel en veel meer autos.. Tja er is op dit moment ook weinig om trots op te zijn dankzij onze regering..