• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Teatro Luna Blou waagt zich nog één keer aan de documentaire ‘Curaçao.’ De veelbesproken film wordt voor de laatste keer vertoond bij Luna Blou. Daarnaast is ook de film ‘Khamsa’ te zien en kunnen bezoekers genieten van de voorstelling ‘WaNtEd’.

De allerlaatste voorstelling van de documentaire Curaçao wordt afgesloten door Miriam Sluis, woordvoerster namens de makers Sarah Vos en Sander Snoep. De film gaat over de relatie tussen de Hollandse gemeenschap en de lokale bevolking op Curaçao. De film draait zondag om 19:00 uur. Kaartjes kosten 13.50 gulden.

‘Khamsa’
De 11-jarige Marco, alias Khamsa, ontvlucht het opvanghuis naar zijn zigeunerkamp bij Marseille. Hier droomt Marco van fortuin door hanengevechten. Het slechte gezelschap waarin Marco verzeild raakt, bestemt zijn lot. Deze sociaalrealistische probleemvoorstelling van regisseur Dridi is morgen in Luna Blou te zien. Kaartjes kosten 13,50 gulden.

‘WaNtEd’
In het theaterstuk ‘WaNtEd’, opgevoerd door theatergroep ‘Pispèin’, loopt een groep jongeren weg van huis. Ze worden verdacht van inbraken en daarom zit de politie hen op de hielen. Het merkwaardige bij deze inbraken is dat ze alleen de heilige boeken uit de huizen stelen: de Bijbel, de Koran, de Tenach, de Veda. Dit Papiamentstalige stuk wordt opgevoerd in La Tentashon. De voorstelling is zaterdag om 20.00 uur en zondag om 19.00 uur te zien. Kaartjes kosten tien gulden.

www.versgeperst.com