• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De laatste maanden gingen voor Miss Curaçao Monifa Jansen niet alleen over rozen. Vlak voor haar examens kreeg zij het nieuws niet mee te mogen dingen naar de Miss Universe titel in verband met haar leeftijd. Ondanks deze tegenslag nam zij gister haar vwo-diploma in ontvangst.

“Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht”, laat de geslaagde Miss weten. “Tijdens de examens was ik erg down en had wel geleerd, maar niet heel erg goed. Niet al mijn cijfers zijn dan ook heel geweldig, vooral Aardrijkskunde had beter gekund, maar ik heb het gehaald. Ik ben echt heel blij.”

Studie
Jansen wil in Nederland Rechten gaan studeren, maar weet nog niet precies wanneer. “Misschien ga ik dit jaar al, maar als ik kans maak op te gaan voor Miss Universe stel ik het een jaartje uit en ga ik volgend jaar. De komende tijd ga ik dit in ieder geval vieren en ga ik misschien wel naar Europa om te reizen.”

Combineren
“Ik hoop dat mensen hier een les uit opsteken”, gaat Jansen verder. “Als je een droom hebt, moet je ervoor gaan. Je kunt dingen combineren zoals ik heb gedaan met de verkiezing en mijn school. Nu heb ik eigenlijk beide gewonnen en ben echt heel trots op mezelf!”

3 reacties op “Miss Curaçao slaagt voor vwo”

  1. Lukt het dit jaar niet dan mag ze het volgend jaar gaan proberen, toch om miss universe te worden. Ik denk niet dat het een grote probleem zal zijn. Dat houden ze op Curacao volgend jaar geen miss verkiezingen en dan is Monifa wel op leeftijd om te participeren toch.

  2. Nou, eindelijk de beugel geplaatst. 😉

  3. hey monifa zie je je bent mooi en slim dus let the hatersz hatee and jij bent slim en evalina is dom in aubrey’s face okkk