• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De film over de onafhankelijkheidsstrijder Tula wordt onder de aandacht gebracht tijdens een Movie Pre-Production Event. “Met deze bijzondere speelfilm Tula, The Revolt laten we zien waar een klein eiland groot in kan zijn,” vertellen Dolph van Stapele en Jeroen Leinders als executive producers.

De producers laten weten dat dit het moment is om Curaçao te laten zien dat ‘wij als één man achter dit verhaal staan’. “Wij vinden het belangrijk dat dit verhaal de wereld over gaat als voorbeeld voor vele die zijn onderdrukt en die vechten voor hun vrijheid.”

Presentatie
Tijdens de pre-production die volgende week donderdag vanaf 19.00 uur in Landhuis Primas plaatsvindt, is er ook een presentatie van de titelsong van Junior Tecla. Tijdens het evenement is er een drie-gangenmenu voor 55 gulden per persoon beschikbaar. Het eerste ontwerp van de film stamt uit 2009. Vervolgens volgde het financiële proces en het binnenhalen van sponsors. “Middels deze avond willen wij de aandacht van de investeerders vragen,” vertelt Van Stapele.

Aandacht
“Het doel van deze avond is om aandacht voor de film te vragen. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor, die deze film een belangrijke stap verder kunnen brengen,” aldus de organisatie die aandacht vraagt voor dit evenement om dit ‘prachtige verhaal voor altijd in de geschiedenis van Curaçao te verankeren. De pre-production is alleen voor leden van Elysiants en voor genodigden. Op de website is een instellingsfimpje geplaatst om wat sfeer op te wekken.

1 reactie op “Pre-production Tula, The Revolt”

  1. Ironisch dat een pre-productie over een onafhankelijkheidsstrijder enkel getoond word aan een selecte club 🙂