• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Internationale Dag tegen mishandeling en misbruik van ouderen is vandaag. Er wordt wereldwijd stilgestaan bij de verschillende vormen van mishandeling van ouderen. Fundashon Nos Grandinan zit zich al jaren in voor een goede behandeling van de ouderen.

Volgens de stichting vergeten veel mensen vaak dat oudere van vandaag de jeugd van gisteren was. “Wij zullen ons zeker niet een of andere vorm van verwaarlozing, misbruik of mishandeling toewijzen,” aldus de stichting.

Verbetering
Volgens de stichting zien we de laatste tijd een verbetering in de behandeling van ouderen. De mensen zijn zich meer bewust dat zij meer aandacht en respect aan ouderen moeten geven. “Het is nu belangrijk dat de overheid zich gaat richten op deze grote en groeiende markt, aangezien er nog veel te doen is voor onze ouderen voor wat betreft hun sociaal, fysiek en economisch welzijn.”

Respect
De stichting vraagt alle inwoners van Curaçao onze ouderen met respect te behandelen. “Onze ouderen zijn de fundering van Curaçao en zijn rijk aan kennis en ervaring. Onze ouderen steunen is in de breedste zin van het woord een zegening voor ieder van ons.”

1 reactie op “Vandaag Internationale Ouderendag”

  1. Als de PDVSA dit nu ook eens doet voor de ouderen in Mai hai , marchene, winchi, Piscadera en Buena Vista. Dan zouden ze een gebaar maken, maar dat zie ik ze NEVER doen.
    De miljoenen zijn belangrijker dan de 18 onnodige doeden. Dat is PEANUTS.