• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Howard Komproe heeft al meerdere malen voet aan wal gezet op Curaçao. De comedian is vaste gast op het eiland. Morgen betreedt hij de planken met zijn collega Thijs van Domburg van Comedytrain. Om 21.30 uur zal het duo het publiek van restaurant Pampus vermaken.

Komproe is inmiddels een legende op het eiland. Dankzij zijn vele gezellige bezoeken weet het publiek inmiddels wie hij is. Howard begon zijn carrière als twaalfjarig jongetje op de balletschool maar moest wegens gebrek aan lenigheid uitwijken naar de toneelschool.

Loopbaan
Komproe heeft een frisse en ontspannen manier van vertellen en speelt al lange tijd bij Comedytrain. Naast zijn optredens, geeft hij workshops, presenteert, werkt voor radio en tv en is actief als DJ. Van Domburg weet al van jongs af aan al dat hij cabaretier wil worden en sluit zich in 2002 aan bij Comedytrain. Hier wist hij zich te ontpoppen tot een veelbelovend comedian.

Nieuwsgierig
Versgeperst.com sprak het duo de dag voor de show. “We zijn bijzonder druk en zijn vandaag dan ook de hele dag op locatie,” vertelt Komproe. “Ik ben benieuwd want we staan eigenlijk nooit samen op de planken maar wel vaak op dezelfde avond.”

Verwachting
Volgens Komproe zijn ze geen duo maar wel zeer goede collega’s bij Comedytrain. “Het publiek mag beslissen of wij elkaar aanvullen, ik ben erg benieuwd. De mensen kunnen morgen stand-up comedian verwachten met zeer scherpe randjes.” Komproe vindt het fantastisch om weer op het eiland te zijn. “De hitte, de relaxte sfeer en de prachtige natuur krijg ik nooit genoeg van.”

www.versgeperst.com