• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Unieke foto’s van de natuur en andere karakteristieke Curaçaose taferelen kunnen vanaf 17 juni aanschouwd worden door toeristen en de lokale bevolking. Dushi Photos is een nieuw concept van foto’s die ingelijst worden verkocht door zakenvrouw Astrid Aberson-Kwanten.

Aberson-Kwanten volgde een fotostudie aan de New York Institute of Photography. Ze bekijkt Curaçao hierdoor met andere ogen en vindt dat er op het eiland veel mooie en kleurrijke beelden te zien zijn.

Toekomst
Elke ingelijste foto wordt voorzien van het predikaat ‘made in Curaçao’ om het eiland in het buitenland meer bekendheid te geven. In de toekomst wil de fotografe haar producten in souvenirwinkels verkopen maar verwacht ook opdrachten van particulieren of bedrijven binnen te halen voor de sierlijke muurdecoratie.

Combinatie
De fotografe is zich gaan verdiepen in macrofotografie om de mooie en interessante details van typische lokale zaken uit te vergoten. De houten lijstjes die ze hiervoor gebruikt, worden op Curaçao gefabriceerd en stralen de Caribische sfeer uit van het eiland. Het vormt daardoor een combinatie van oud en nieuw dat heel levendig overkomt.

Toegang
Op vrijdag 17 juni is de officiële opening van de expositie in het Promenade Shopping Center vanaf 17.30 tot 22.00 uur. De expositie wordt nog tot en met dinsdag 28 juni voor iedereen tentoongesteld en is in samenwerking met Living Green, exotic furniture. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag 15.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

www.versgeperst.com