• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Dans, film, theater en Jazz. De theaters van Curacao laten van zich horen en bieden de komende week een spannend programma. Vanavond en morgen zorgt Gedion Chandler voor een spetterende Jazz-avond en in La Tentashon wordt er zondag hevig gedanst.

Gedion Chandler is enorme liefhebber van lokale muziek, maar de Jazz wist ook zeker zijn hart te stelen. Na een succesvol optreden in Luna Blou vorig jaar waarin hij ook kinderliedjes en Jazz-draai wist te geven, beklimt hij dit weekend weer de planken. Gedion’s Piano Extravaganza vindt vanavond en morgenavond om 20.00 uur plaats. Kaartjes kosten 40 gulden en zijn te koop aan de deur of bij Mensing’s Caminada.

FILM: Abre los ojos
De knappe womenizer Cesar weet alle vrouwen om zijn vinger te winden en leeft er flink op los. Tot hij de beeldschone Sofia ontmoet waarvoor hij alles wil opgeven en op wie hij hopeloos verlief wordt. Zijn jaloerse ex-vriendin Nuria is hier echter helemaal niet blij mee en neemt wraak. Ze neemt Cesar mee in de auto en rijdt deze een afgrond in. Zelf overleeft ze het ongeluk niet en Cesar raakt zwaar verminkt. Hierna wordt Cesar’s leven een chaos. Sofia en Nuria verschijnen en verdwijnen te pas en onpas en zijn nieuwe gezicht, dat hij via plastische chirurgie kreeg, lijkt ook ineens weg. Is er een samenzwering of draait Cesar langzaam door? Abre los ojos Spaans gesproken en Nederlands ondertiteld. De film is zaterdag en zondag om 15.30 uur te zien. Kaartjes kosten 13.50 gulden.

Muheriego
Een jonge flierefluiter met tien vrouwen aan elke hand, wordt verliefd. En niet zomaar op een vrouw, maar op een vrouw waarvoor hij moet vechten. Het theaterstuk Mujeriego wordt gespeeld door een uitgelezen groep acteurs en actrices en is op verzoek weer te zien bij Luna Blou. De Papiamentstalige voorstelling is zondag om 19.00 uur te zien en kaartjes kosten 25 gulden.
 
CLOSE-UP
CLOSE-UP is een voorstelling waarin beweging, muziek en tekst een theatraal geheel vormen. De jongeren van La Tentashon hebben onder begeleiding van twee ervaren theatermakers zelf het materiaal voor de voorstelling ontwikkeld en een verhaal gemaakt. Een verhaal over ver weg zijn en dichtbij willen komen. Over dingen die je met het blote oog niet kunt zien. Over details. Maar ook over zo dichtbij zijn dat je niet meer goed ziet waar je naar kijkt. De Papiamentstalige voorstelling is zondag om 19.30 uur te zien bij La Tentashon. Kaartjes kosten 10 gulden.

Street Dance Workshop en Show
Laat zien wat je in huis hebt en doe mee met de Street Dance Workshop. Professionele dansers leren je de fijne kreepjes van het dansvak en bereiden je misschien wel voor op je eerste show. De beste dansers krijgen de mogelijkheid deel uit te maken van een Dream Team Show Group die op 17 juni een optreden geeft. De workshops vinden zondag plaats van 09.00 tot 12.00 uur (8 tot en met 12 jaar) en van 15.00 tot 18.00 uur (13 jaar en ouder). Inschrijven voor de workshops kan bij Luna Blou tijdens werkuren.

www.versgeperst.com