• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Bij de start van het nieuwe schooljaar zal de voorziening ‘JOY for kids’ haar deuren openen. Op Jan Thiel (Vista Royal) wordt een plek gecreëerd waar ouders en kinderen op Curaçao elkaar kunnen ontmoeten om te groeien en plezier te hebben.

Bij JOY zijn er leuke activiteiten voor kinderen maar ook ouders zijn er op het juiste adres. Joy is zich ervan bewust dat opvoeden soms niet de gemakkelijkste taak is en zal daarom een vraagbaak vormen voor ouders met vragen over de opvoeding, zoals: ‘Hoe maak ik mijn kind weerbaar?’, ‘Hoe combineer ik werk en vrije tijd?’ en ‘Welke school kies ik voor mijn kind?’.

Cursussen
JOY wil ouders tips en tools aanreiken om bewuste keuzes te kunnen maken. Daarnaast kunnen ouders cursussen en bijeenkomsten bijwonen over opvoeding, communicatie en groei. Zo wordt de cursus ‘Baby in huis’ aangeboden, is er een cursus voor alleenstaande ouders en gezinstraining voor het hele gezin.

Plezier
Naast serieuze zaken is er ook ruimte voor plezier. Voor kinderen van 4 t/m 14 jaar start JOY in de maand juli al met een afwisselend vakantieprogramma. Kinderen kunnen worden aangemeld voor hele dagen van acht tot zes maar inschrijven voor een halve dag kan ook. De activiteiten die aangeboden worden zijn leuk en leerzaam en de maaltijden zijn inbegrepen.

Naschoolse activiteiten
Zodra de scholen weer zijn begonnen komt Joy met een scala van kinderactiviteiten als naschools programma. Er worden knutselactiviteiten, danslessen en yoga gegeven en op zaterdag is er ook nog een kook- en timmerclub. Op zaterdag 13 juni organiseert JOY een open dag om al het aanbod te presenteren. Kijk voor info op de website van JOY of mail naar info@joycuracao.com

www.versgeperst.com