• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Fijnproevers, bourgondiërs en levensgenieters,  begin juni is het weer smikkelen en smullen tijdens Delicious. In navolging van twee overweldigende successen voorgaande jaren, wordt ook dit jaar weer het culinaire evenement van Curaçao georganiseerd.

Delicious is een evenement waarbij restaurants en wijnimporteurs gasten verwennen met ware smaaksensaties. Het parkeerterrein in de Loostraat tegenover restaurant Fishalicious wordt omgetoverd tot een gezellig dorpsplein. Op het plein staan lange tafels om gezellig aan te schuiven en samen met andere liefhebbers te genieten van lekker eten en goede wijnen.

Om te watertanden
Het evenement belooft wederom één groot culinair Walhalla te worden. De chefs van de speciaal geselecteerde restaurants, bereiden in de stijlvol ingerichte stands mini-versies van hun ‘signature dishes’. Vorig jaar konden gasten onder andere genieten van verse oesters, handgemaakte ravioli met zwarte truffel, kingcrab, flinterdunne pizza’s uit de steenoven en gebakken ganzenlever.

Toegang
Delicious vindt dit jaar voor de derde keer plaats op zaterdag 11 juni van 17.00 tot 22.00 uur en zondag 12 juni van 16.00 tot 22.00 uur. Kaarten kosten 75 gulden waarvoor men 20 muntjes ontvangt ter waarde van elk 2,50 gulden, waarmee men glazen champagne, wijn en bijpassende gerechten kan kopen.

3 reacties op “‘Delicious’, feest voor fijnproevers”

  1. @ T.Jonis; Bon siman; Op de voorgaande Delicious feesten zijn er lokale fijnproevers geweest die door o.a. lokale bevolking bediend werden. Kortom; Bon Bini en smullen maar…

  2. Wil je weten of het gezellig is op Delicious, tune dan 11 en 12 Juni af op Paradise FM 103.1. Live uitzending vanaf het event!

  3. Ik hoop dat de lokale bevolking ook zal meesmullen!