• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Dierenvrienden op Curaçao en Bonaire kunnen hun hart ophalen. Honden, katten, konijnen en andere dieren, het digitale maandblad ‘Maskota’ loopt ervan over. In dit maandblad kun je alles lezen over huisdieren en hun verzorging.

Met interviews, reportages, nieuws, maar ook adressen van betrouwbare dierenartsen en praktische achtergrondartikelen is het tijdschrift niet alleen vermakelijk maar ook een handig naslagwerk voor baasjes.

Honden
De eerste uitgave van ‘Maskota’ heeft als thema ‘de hond’. In volgende edities kun je lezen over katten, konijnen, hamsters, vogels en noem maar op. Een belangrijk artikel in de eerste editie is die over de eventuele kans op een nieuwe uitbraak van ‘hondenziekte’. Hierin is te lezen wat hondenziekte is en hoe je dit kunt voorkomen.

Digitaal
‘Maskota’ is een digitaal maandblad. De lezer staat hierbij nauw in verbinding met de redactie. Bij vragen of opmerkingen zijn deze te posten op de facebookpagina: Maskota Dierenmagazine. Het tijdschrift ‘Maskota’ is hier te vinden.

2 reacties op “Magazine voor dierenvrienden”

  1. @ Caroline….
    weer zo’n “harde” statement waarbij mensen wederom in “hokjes” worden gedrukt…..Ja veel yu korsou’s hebben geen respect voor dieren….maar vergeet niet die europese nederlander die hier drie of vier of vijf jaar komt…..zichzelf een “beestenboel” aanschaft, maar als hij/zij weer terug naar NL moet….deze dieren ook weer terug naar het asiel brengt, want in NL zijn we “druk, druk, druk” en dus geen tijd voor deze huisdieren. En ja….sommige nemen de “beestenboel” mee…andere niet…dus laten we niet zo “zwart-wit” denken en samen voor een oplossing zoeken! Dit magazine is op zich een “goed begin”…..

  2. Alleen zo jammer dat dit online magazine de yu’i Kòrsou, die nou juist ‘opgevoed’ moet worden, niet zal bereiken.