• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Vervelen komt op Curaçao maar zelden voor. Ook Teatro Luna Blou draagt hieraan bij en heeft weer drie interessante voorstellingen op het programma. De laatste voorstellingen van Lága nan, famia nan tá, abo keda fó zijn te zien en ook Ava en Gabriel en de filmversie van Al sure de la Frontera zijn te bekijken.

Twee zussen die op de vuist gaan om één van hun kinderen, een stiefvader die misbruik maakt van zijn stiefdochter en moeders die het niet willen weten. Lága nan, famia nan tá, abo keda fó is een komische voorstelling over familieconflicten. De moraal van de voorstelling: Blijf buiten familiezaken, brand je vingers er niet aan! De Papiamentstalige voorstelling is zaterdag om 21.00 uur en zondag om 20.00 uur te zien. Kaartjes kosten 27.50 gulden.

FILM: Ava en Gabriel
Eind jaren veertig wordt de Surinaamse schilder Gabriel gevraagd een muurschildering van de heilige maagd Maria te schilderen in een kerk op Curaçao. De schilder heeft echter een zwarte maagd in gedachte. Wanneer hij de jonge onderwijzeres Ava vraagt model te staan, is de maat vol. Gabriel komt in de problemen met Ava’s geliefde, de lokale bevolking en de kerk. De Papiamentstalige voorstelling is Nederlands ondertiteld en dinsdag te zien om 18.30 uur. Kaartjes kosten 13,50 gulden.

FILM: Al sur de la Frontera
Oliver Stone neemt het in de film Al Sur De La Frontera op voor Zuid-Amerikaanse presidenten. Hij is het zat dat figuren als Hugo Chávez en Eva Morales worden afgeschilderd als dictators door de media en steekt er een stokje voor. Stuk voor stuk maakt hij korte metten met leugens die op de wereld zijn geholpen. Stone gaat na wat er zich écht afspeelt in de achtertuin van de VS. De Engelstalige film is maandag om 19.00 uur te zien. Een kaartje kost 13.50 gulden.

1 reactie op “Drie voorstellingen bij Luna Blou”

  1. you can find talent everywhere,
    beauty is everywhere.