• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het verhaal van een jong meisje dat wordt meegenomen in het ontstuimige leven van schilder Johannes Vermeer. Ondanks grote verschillen, raken ze geinteresseerd in elkaar. Girl with a Pearl Earring is dit weekend te zien bij Luna Blou. Ook wordt Lága nan, famia nan tá, abo keda fó getoond.

Griet moet na het overlijden van haar vader alles in het werk stellen om haar familie te onderhouden en neemt een baan aan als dienstmeisje in het huis van de schilder Johannes Vermeer. De schilder krijgt steeds meer oog voor de jonge Griet en ontdekt dat ze intuïtief kleur en licht aanvoelt. Hij raakt meer en meer geïntrigeerd van het meisje en neemt haar mee in de mysterieuze wereld van zijn schilderijen. Girl with a Pearl Earring werd genomineerd voor verschillende Oscars en sleept meer dan tien prijzen in de wacht. De film is zaterdag om 18.30 te zien en kaartjes kosten 13.50 gulden.

Lága nan, famia nan tá, abo keda fó
Twee zussen die op de vuist gaan om één van hun kinderen, een stiefvader die misbruik maakt van zijn stiefdochter en moeders die het niet willen weten. Lága nan, famia nan tá, abo keda fó is een komische voorstelling over familieconflicten. De moraal van de voorstelling: Blijf buiten familiezaken, brand je vingers er niet aan! De Papiamentstalige voorstelling is zaterdag om 21.00 uur en zondag om 20.00 uur te zien. Kaartjes kosten 27.50 gulden.

www.versgeperst.com