• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

De Bachelor CuraçaoCURAÇAO – Bij een enkeling zorgt het voor heimwee, maar de meeste (oud-)eilandbewoners die naar het RTL-programma De Bachelor Curaçao keken waren trots! Via Twitter kwamen er veel positieve reacties binnen over het programma, maar vooral over Dushi Kòrsou.

In De Bachelor Curaçao is een vrijgezelle man op zoek naar de liefde van zijn leven. Vijfentwintig vrouwen zijn speciaal voor hem naar het eiland gevlogen, in de hoop dat hij hun ware liefde is. Iedere week moet de Bachelor, Lars, een paar vrouwen naar huis sturen, tot hij uiteindelijk met één vrouw overblijft.

Reacties via Twitter
Tijdens de uitzending, die om half negen Nederlandse tijd begon, werd er via Twitter veel gezegd over het programma. Niet iedereen was even positief over de show, maar het publiek was het met @x_chocolate eens dat Curaçao prachtig naar voren kwam. Vooral voor mensen die het eiland ooit bezocht hadden, was het een feest van herkenning.

Curaçaose reacties
De reacties van (oud-)eilandbewoners zijn louter positief. Over het algemeen zijn ze (zoals @Nigel_D1) trots, blij dat het eiland in de spotlight wordt gezet en soms ook erg open met hun tweets. Zo laat @ThisIzStev weten ook wel een gevoel van heimwee te krijgen bij het zien van de beelden. Daarnaast roepen sommigen mensen, bijvoorbeeld @jermainlia, op om een kijkje te nemen op hun ‘home eilandje‘ en het ‘mooiste eiland ter wereld‘!

Nog zeven afleveringen
Het programma is voor een groot  deel opgenomen bij Papagayo en bestaat in totaal uit acht afleveringen. Eind juni is de laatste aflevering te zien. De eerste aflevering is nu terug te kijken via RTL XL.

1 reactie op “De Bachelor Curaçao maakt veel gevoelens los”

  1. Ik was zo benieuwd naar alle mooie beelden van Curaçao, dus ik heb het programma gisteren teruggekeken. Maar helaas vond ik er weinig aan. Even kwam Boca Gentil in beeld en Papagayo, maar verder vond ik er weinig interessants aan. Ik hoop woensdag op een mooie rondleiding over het eiland ! 🙂