• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een groep bestaande uit ex-leden van het Antilliaanse Luchtvaart Maatschappij (ALM) kabinepersoneel organiseert op Curaçao een reünie. In deze groep ex-ALM kabinepersoneel zijn ook leden uit Aruba, Bonaire, en andere die geëmigreerd zijn naar de VS en Nederland vertegenwoordigd.

Bijzonder van deze reünie is, dat deze keer ook ex-ALM vliegers en personeel van de afdeling ‘scheduling’ uitgenodigd zijn. Ervaring uit voorgaande reünies heeft volgens de organisatie bewezen dat hier altijd wat emoties bij komen spelen, vooral als er mensen vanuit het buitenland komen. “Er schijnt heel veel interesse te zijn van ex-collegas uit het buitenland, die zich al hebben gemeld bij leden van het comité.” De vliegtuigmaatschappij is in 1964 opgestart en in 2001 opgeheven.

Goede oude tijd
Ex- ALM collegas uit het buitenland kunnen in het Veneteo Hotel Beach Resort tegen een speciaal tarief verblijven. De reünie is gepland op 27 augustus en zal plaatsvinden in het Veneto Beach and Casino Hotel (voormalig Holiday Beach Hotel). Van 19:00 tot 00:0 uur kunnen de gasten herinneringen uit de ‘goede oude tijd’ op te halen. Om 19.40 wordt er één minuut stilte gehouden om de overleden collegas te herdenken. Om het ijs te breken gaan enkele collegas een sketch opvoeren!

Inschrijven
Tijdens de hele avond worden er videos en foto’s uit het verleden vertoond. Ook is de commissie op zoek naar foto’s om tijdens de reünie te vertonen. Voor degene die willen dansen, is er een lokale band aanwezig en de dresscode is ‘Barefeet Elegance.’ Een verzoek aan iedereen die mee wil doen, is zo snel mogelijk contact op te nemen met de vertegenwoordiger in het land waar je nu woont .  Bekijk hieronder de contactgegevens.

[scribd id=55205325 key=key-1nx644cx4udlgfxoucfk mode=list]

3 reacties op “Bijzondere reünie ALM in aantocht”

 1. Samen met Rob Richie en Willen Kramer waren wij de eerst co-pilots die door de ALM zijn aangenomen.
  Helaas zijn Rob en Willen niet meer onder ons.
  Ik heb de CV-340, DC-3 en Beech A-80. gevlogen en waren het voor mij fantastische jaren. Ik wens jullie en alle ex-ALMers een heel groots feest toe. Met vriendelijke groeten Jerry Casimiri

 2. Laten we alsnog de PLKP hartelijk danken voor jaren mismanagement en zakkenvullen met als resultaat de teleurgang van onze maatschappij..

 3. Mooi gephotoshopt die ALM Boeing 747.