• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het jaarlijkse eerbetoon aan alle moeders is weer aan de orde. Zondag 8 mei is de dag dat alle moeders extra verwend mogen worden, cadeautjes verdienen en lekker uit eten gaan met het hele gezin. Heb jij nog geen enkel idee wat je kan doen met moederdag? Versgeperst.com zocht het voor je uit.

Heerlijke zoete hapjes en thee in overvloed. Dat kan je zondag halen in de Waterfortboogjes. Little Souk en Dal Toro organiseren samen, speciaal voor alle moeders, een verrassend gezellige high tea. Lokale artiesten en een buikdanseres zorgen voor vermaak. Vanaf 16.00 uur kun je je hart ophalen aan de hartige gerechten, zoals sandwiches en toastjes en zoete lekkernijen. Reserveren van tevoren kan bij Little Souk via 5120937.

High-tea
Het Acadamy Hotel in Punda organiseert zondag eveneens een high tea. De studenten die in het hotel werken willen hun kwaliteiten laten zien en zijn inmiddels druk met de voorbereiding van hun eigen gemaakte hapjes.

Brunch
Op het Belle Terrace bij hotel Avila wordt zondag een brunch georganiseerd tussen 12.00 en 14.30 uur. Alle moeders kunnen dan met familieleden, vrienden en kennissen genieten van lekkere broodjes en verse jus d’orange.

Brunch
Net als hotel Avila serveert ook Restaurant Brakkeput Mei Mei van 11.00 tot 15.00 uur een gevarieerd Brunch Bufffet. Voor 57,50 gulden kun je genieten van een heerlijke verwennerij. Het Plaza verzorgt een moederdagbrunch die plaatsvindt in het penthouse. Vanaf 11.30 uur kun je aanschuiven.

Diner
Voor moeders die liever ’s avonds een hapje gaan eten verzorgt De Kleine Wereld een goed diner. Moeders eten met moederdag voor de helft van de prijs. Dit geldt alleen bij een bezetting vanaf vier personen. Bij restaurant Denny’s kun je ook je moederdag laten verwennen. Maak je hier gebruik van ontbijt, lunch of diner, dan ontvangt de moeder een gratis cupcake.

www.versgeperst.com