• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

MuziekCURAÇAO – De beste componisten, vertolkers en arrangeurs van Curaçao krijgen de kans om onder begeleiding van het Nationaal Orkest Curaçao, ons te verrijken met nieuwe liedjes over Curaçao. Het Instituut voor Muzikale Vorming organiseert 12 juni de vierde editie van het Festival Un Kanto Pa Kòrsou.

De vierde editie van het festival wordt opgedragen aan de bekende zangeres Greta Martha en wordt georganiseerd in samenwerking met Dienst voor Culturele Zaken en Onderwijs. Er kunnen zowel ervaren als nieuwe componisten meedoen aan het festival. Het festiva; vindt 12 juni plaats in het World Trade Center.

Inschrijving
De inschrijving sluit zaterdag 21 mei om drie uur. De componist moet een uitvoering en een arrangement van de compositie toevoegen aan zijn inschrijving. Inschrijfformulieren kunnen worden opgehaald bij het Curaçao Festival Center tijdens kantooruren en bij Servisio di Kultura i Edukashon.

Definitief
Alle deelnemers moeten woensdag 25 mei voor vijf uur ‘s middags een demo met de opname van hun stuk inleveren. Het moet gezongen zijn door de vertolker en begeleid worden door een instrument naar keuze. Als het aantal deelnemers van zestien wordt overschreden, maakt de commissie op 27 mei bekend welke deelnemers definitief mee kunnen doen.

Toegangsprijzen
Het festival vindt plaats van 20.00 tot 23.00 uur ‘s avonds. Na het festival ontvangen radio en televisie het materiaal om te kunnen afspelen en vertonen. De toegangsprijzen zijn 25 gulden per persoon in de voorverkoop en 30 gulden aan de poort. De organisatie stelt 100 kaarten voor de prijs van 15 gulden ter beschikking. Deze zijn alleen op 11 mei verkrijgbaar tussen 12.00 en 13.00 uur bij het Curaçao Festival Center. De toegangskaarten zijn verder verkrijgbaar bij GI Jewelry, 24 uur uit de muur, Paga Fásil Colon, Beep Peep in Rio Canario en het Curaçao Festival Center.

www.versgeperst.com