• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De theaters op ons eiland bieden de komende dagen veel diversiteit. Behalve een moederdagspecial bij Luna Blou, is ook de nieuwe show van Seth Gaaikema te zien. Volgens de 71-jarige rebelse comedian moet het mooiste in het leven nog komen.

Mente a kue ala is het verhaal van een gezin dat het zwaar te verduren krijgt. De vader van het gezin wordt ernstig ziek, zijn geestelijke vermogens verslechteren en hij raakt hierdoor vervreemd van zijn omgeving. Hij heeft geen idee meer van afstanden en plaatsen en kan zijn eigen kinderen niet meer herkennen. Dit gebeurt in Mente a kue ala. De Papiamentstalige voorstelling is vanavond en vrijdag om 20.00 uur te zien. Een kaartje kost 30 gulden.

Het mooiste komt nog
“ Niet het aftellen is begonnen, maar het optellen”, stelt comedian Seth Gaaikema. “Het optellen van van de heerlijke mogelijkheden die je hebt als 71-jarige rebel.” Seth viert zijn vijftigjarig theaterjubileum met de nieuwe onemanshow ‘ Het mooiste komt nog’. In de theatershow in de vorm van een minimusical verrast de taalvirtuoos ons met een actueel en pittig programma over de maatschappij, liefde en gezond verstand. De onemanshow is volgende week donderdag en vrijdag te zien om 20.00 uur. Kaartjes kosten 35 gulden.

Kacho mes ta biba miho
Isolde en Martiza zijn boezemvriendinnen en trekken er regelmatig samen op uit. Elke dag leven zij er op los tot ze heftige ruzie krijgen. Isolde wordt uit huis gezet en smeekt haar eenzame blinde buurman om onderdak. Isolde doet er alles aan om Martiza terug te pakken en uiteindelijk betalen beide vrouwen een zware rekening. De Papiamentstalige voorstelling is zondag om 15.00 uur en 20.uur te zien. In verband met Moederdag zijn er extra’tjes voor moeders zoals drankjes en muziek. Een kaartje kost 35 gulden.

www.versgeperst.com