• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Banco di Caribe heeft op de Dag van de Arbeid een donatie van 3500 gulden gedaan aan  Fundashon Tayer Soshal. “Er is geen betere manier om de Dag van de Arbeid te vieren dan het belonen van de inspanning van Tayer Soshal. Wij waarderen hun werk”, aldus Percy Virginia van Banco di Caribe.

Fundashon Tayer Soshal, gevestigd in Landhuis Groot Santa Marta, is een werkplaats voor mensen tussen de 18 en 55 jaar met een lichamelijke of geestelijke handicap. Het hoofddoel van de stichting is het begeleiden en helpen vormen van haar cliënten op het gebied van arbeid. De werktijden zijn vanaf 08.00 uur tot 16.00 uur en alle werknemers worden met een bus van de instelling vervoerd van huis naar hun werkplaats en terug.

Activiteiten
De stichting ontplooit activiteiten op het gebied van onder andere het kweken van dieren, planten, vruchten en groenten en meubelmakerij. Fundashon Tayer Soshal bestaat uit 11 verschillende afdelingen, één hiervan bevindt zich naast het vliegveld Hato en is gespecialiseerd in vakmanschap en maken van ijzerwaren.

Meubiliar
“Banco di Caribe doet met veel genoegen dit gebaar aan Fundashon Tayer Soshal om een stimulans aan de organisatie te geven en bij te dragen aan de voortzetting van het project”, meldt Virginia. Met de donatie van Banco di Caribe kan de stichting speciaal aangepast meubilair aanschaffen dat ontworpen is naar de behoeften van de medewerkers zodat zij zo goed mogelijk kunnen functioneren op hun werkplek.

www.versgeperst.com