• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Ghatim Kabbara, de nieuwe directeur van Curaçao Tourist Board (CTB) gaat met frisse moed aan de slag. Kabbara heeft grote plannen voor een positieve ontwikkeling van het toerisme op Curaçao, maar deinst niet terug voor negatieve effecten die hierbij om de hoek komen kijken.

“Als wij ons toerisme op verantwoordelijke en duurzame wijze ontwikkelen, zal dit onze kans op succes in de toekomst vergroten”, liet de kersverse directeur tijdens een persconferentie vrijdag weten. Kabbara doelt hierbij op het rekening houden met milieuverontreiniging, de capaciteit van de stranden, cohesie van het verkeer en het voorkomen dat de armoede toeneemt op Curaçao.

Verbeteren
De directeur verwacht dat door samenwerking in de gemeenschap het eiland internationaal goed op de kaart kan worden gezet. Hij denkt dat we dit kunnen bereiken door het verbeteren van de capaciteit van onze infrastructuur en accommodatie, kwaliteit van producten en diensten, zekerheid en veiligheid, hartelijke houding van de bevolking en professionele en gemotiveerde werknemers in de toeristische sector.

Kennismaking
Volgens Kabbara is het nodig om culturele waarden toe te passen zoals leiderschap, discipline, besluitvaardigheid, authenciteit, moed, ambitie, innovatie, excellence en teamwork. Kabbara maakte vrijdag kennis met toeristische organisaties op het eiland en de pers. Hierbij werd hij vergezeld door premier Gerrit Schotte, minister Nasser el Hakim en president van het bestuur van Curaçao Tourism Development Foundation (CTDF), Tarzeno Circkens.

1 reactie op “Samenwerken voor duurzaam toerisme”

  1. Doe je best Ghatim. We kunnen het in het straks in ieder geval niet aan je grijze haren aflezen.