• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Stichting Viva la Donna geeft op 29 mei een ontspanningsmassage weg voor mensen waarbij de diagnose kanker is vastgesteld. Tijdens de verwendag kunnen patiënten kans maken op een gratis ontspanningsmassage op Cabana Beach. Viva la Donna wil hiermee aandacht geven aan de nazorg.

Stichting Viva la Donna zet zich in voor vrouwen waarbij de diagnose kanker is geconstateerd. De stichting is in 2005 opgericht door Corinne de Haas die zelf kanker heeft gehad. Zij vond dat er te weinig nazorg is na de behandeling en de diagnose.

Nazorg
Met de jaarlijkse Viva la Donna Day op 29 mei hoopt De Haas dat er meer aandacht wordt gegeven aan de nazorg. Er wordt vier keer een ontspanningsmassage van een half uur weggegeven. De massage is gericht op het ontspannen van de spieren, het bevorderen van de bloedsomloop en het verbeteren van de stofwisseling.

Informatie
Patiënten die kans willen maken op een massage kunnen tot en met 15 mei een e-mail sturen naar communicatie@vivaladonna.nl. Vermeld, naast je motivatie, je naam en je adres in de e-mail. De winnaar ontvangt automatisch een bericht. Viva la Donna raadt de patiënten aan om van tevoren contact op te nemen met de huisarts omdat niet iedereen in aanmerking komt voor een massagebehandeling.

1 reactie op “Ontspanningsmassage voor kankerpatiënt”

  1. check de website van vivaladonna.nl welke ondernemers in uw regio op 29 mei, Vivaladonna-dag, meedoen met het aanbieden van gratis behandelingen