• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het programma van Luna Blou laat veel familieperikelen zien. De voorstellingen die afgespeeld worden op het witte doek van de theaters tonen, op zowel komische als trieste wijze, conflicten. Menta a kue ala,  Al Sur De La Frontera en Lága nan, famia nan tá, abo keda fó tonen hun voorstellingen.

De vader van een gezin wordt ernstig ziek, zijn geestelijke vermogens verslechteren en raakt hierdoor vervreemd van zijn omgeving. Hij heeft geen idee meer van afstanden en plaatsen en kan zijn eigen kinderen niet meer herkennen. Dit gebeurt in de voorstelling Mente a kue ala. Een verhaal over een gezin dat heel veel te verduren krijgt. De voorstelling is donderdag, vrijdag en zaterdag te zien om 20.00 uur en een kaartje kost 30 gulden.

Al Sur De La Frontera
Oliver Stone neemt het in de film Al Sur De La Frontera op voor Zuid-Amerikaanse presidenten. Hij is het zat dat figuren als Hugo Chávez en Eva Morales worden afgeschilderd als dictators door de media en steekt er een stokje voor. Stuk voor stuk maakt hij korte metten met leugens die op de wereld zijn geholpen. Stone gaat na wat er zich écht afspeelt in de achtertuin van de VS. De Spaanstalige voorstelling is dinsdagavond om 19.00 uur te zien. Een kaartje kost 13.50 gulden.

Lága nan, famia nan tá, abo keda fó – Pachi Damon
Twee zussen die op de vuist gaan om één van hun kinderen, een stiefvader die misbruik maakt van zijn stiefdochter en moeders die het niet willen weten. Lága nan, famia nan tá, abo keda fó is een komische voorstelling over familieconflicten. De moraal van de voorstelling: Blijf buiten familiezaken, brand je vingers er niet aan! De Papiamentstalige voorstelling is zaterdag 30 april om 21.00 uur te zien en zondag 1 mei om 20.00 uur.

www.versgeperst.com