• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De 26-jarige Yanira Goilo uit Amsterdam gaat ten behoeve van Stichting Dierenhulp Curaçao deelnemen aan de Helden Race 2011. Deze sponsorloop voor het goede doel wordt op 10 juli 2011 gehouden in het Amsterdamse Bos.

Goilo is geboren op Curaçao maar is na haar studie aan de Hogeschool voor Hospitality en Toerisme in Nederland blijven wonen. Ze benaderde Stichting Dierenhulp op Curaçao met het verzoek of deze zich als goed doel wilde aanmelden bij de organisatie van de Helden Race 2011.

Sponsors
“De Helden Race is een sponsorloop over een afstand van zes kilometer. Alle deelnemers doen mee voor een Goed Doel. Ik loop voor de honden op Curaçao,” vertelt Goilo. Yanira moet voor de start al 750 gulden voor Dierenhulp hebben verzameld. “Dat bedrag kan oplopen en ligt aan het aantal sponsors dat ik weet te vinden.”

Hulp 
“Ik wil zoveel mogelijk deelnemers en sponsors voor de Helden Race verzamelen. Als je die arme honden op Curaçao ziet, moet je er niet aan denken dat die honden puppies krijgen. Ik reken erop met mijn team een paar duizend euro bijeen te brengen, zodat er veel dieren gesteriliseerd kunnen worden.

 

5 reacties op “Dierenhulp Curaçao zoekt sponsors”

 1. Jammer dat ik jullie reacties nu pas zie! Wellicht dat jullie een bericht krijgen als ik hier op reageer. Geen idee maar als dat zo is dan bij deze de link naar de site waar je kunt doneren. Vertel dit aan iedereen die je kent. Misschien dat we dan samen een groot verschil kunnen maken voor de dieren op Curacao.

  http://2011.heldenrace.nl/yjg4dogs

  Groetjes,

  Yanira

 2. Een prachtig doel! Wel handig als Versgeperst er ook even bij zou vermelden hoe we dan kunnen helpen… Op deze manier heeft dit bericht weinig zin!

 3. Misschien kunnen de ministers van Cuacao iets van de veeeeel te hoge daggeldvergoeding van hun snoepreisjes ter beschikking stellen.

  Wordt een gedeelte van dit geld toch nog op een goede wijze besteed.

 4. Geweldig dat je dit doet zeg!

 5. Wat een goed doel! Hoe kunnen we sponsoren?