• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De studenten van Kennis voor Curaçao (KvC) hebben een druk programma. Behalve een stage op hun geboorte-eiland, gebruiken zij hun kennis ook als vrijwilliger. De stagiaires zetten zich ditmaal in voor stichting Mai. Om hen op weg te helpen, worden er op Koninginnedag Yu di Kòrsou shirts verkocht.

Met het opbrengst van de shirts zijn de studenten van plan verschillende sport- en sociale activiteiten te organiseren voor kinderen uit Banda Bou. Er zijn shirts in alle maten geschikt voor mannen, vrouwen, baby’s en kinderen.

Speelgoed
Ook is KvC op zoek naar schoolspullen en speelgoed voor kinderen. Zij roepen iedereen op tweedehands spullen af te geven bij hun stand op Koninginnedag of na 26 april op het kantoor van de organisatie. De stand van KvC is zaterdag te vinden op het Wilhelminaplein.

Stichting Mai en KVC
Stichting Mai streeft ernaar minderbedeelden een kans te geven om zich op algemeen, geestelijk en sociaal gebied te ontwikkelen door hen middelen te geven om vooruit te komen en zichzelf te ontplooien. KvC heeft als doel hoogopgeleide Antillianen te motiveren terug te keren naar hun eiland. Zij bemiddelen in stages en werkplekken.

2 reacties op “Een shirt voor Stichting Mai”

  1. Wow ik vind dat echt zo’n goed initiatief. Daar hebben ze tenminste wat aan op langere termijn, ipv een korte-termijn oplossing 😀

  2. Stichting Mai wordt op zo’n manier gecontroleerd en gesteund. Perfect!