• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen… Versgeperst.com is benieuwd naar wat jij dit weekend gaat doen. We vragen het de 20-jarige Geert Weel. Hij heeft na twee weken bezoek van zijn ouders meteen een vriend op bezoek.

“Net voordat mijn ouders naar huis gingen, kwam mijn goede vriend Bas op bezoek. Hij blijft hier anderhalve week en het is super dat hij er is. Met mijn ouders heb ik al veel dingen bekeken maar Bas wil natuurlijk ook veel zien. Gelukkig houdt Bas weer van andere dingen dus zo wisselt het gelukkig wel een beetje. We zijn al op een waterscooter geweest en Bas heeft al een motor gehuurd. Vandaag doen we een beetje rustig aan, even naar het strand en vanavond natuurlijk Cabana en Bermuda.”

Windsurfen
“Morgen ga ik in ieder geval surfen. Ik wil weer eens gaan windsurfen. Dat is echt heel gaaf hier. Ik probeer het een beetje te leren op het eiland. Ik heb het nu al een paar keer gedaan, als je nu eenmaal op je plank blijft staan, geeft dat echt een kick. ’s Avonds gaan we vast wel weer op stap.”

Duiken
“Voor zondag staat er een duiktrip op de planning. Ik heb hier mijn duikbrevet gehaald en Bas heeft hem al, dus we hoeven alleen maar onze duikuitrusting te huren. Ik heb hier vrienden ontmoet, waarvan er ook een aantal kunnen duiken. Het plan is nu om een boot te huren en dan zelf een leuke spot op te zoeken. Omdat ik maandag nog vrij ben, ga ik zondagavond sinds lange tijd weer helemaal los op Wet & Wild.”

www.versgeperst.com