• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het startsein voor de Curaçao Challenge 2011 werd gisteren gegeven. Ook niet-surfers kunnen zich de komende dagen kostelijk vermaken aan de St. Jorisbaai.  Of je nu van dansen houdt, racen of bodypainting; er is voor iedereen iets te doen. Versgeperst.com zet de activiteiten op een rijtje.

Om 12.00 uur is vandaag de Kiteshow al gestart terwijl er de rest van de dag beachtennis kan worden gespeeld en wakeboardlessen kunnen worden gevolgd. Morgen kan het publiek om 12.00 uur genieten van een Freestyle Windsurfshow. Ook kan je de hele dag weer wakeboardlessen volgen en beachtennissen. Om 19.00 uur worden de stembanden opgewarmd tijdens de karaoke night.

Paddieboardrace en bands op vrijdag
Vrijdag om 12.00 uur staat er weer een Wakeboardshow te wachten terwijl kinderen kunnen swingen op het ritme van een brassband. Om 14.00 uur is er een Stand Up Paddieboardrace. Na de sportiviteiten is het tijd voor muzikaal vertier. Om 18.30 uur laten Josje, Angela, Willem en Wietze het publiek uit hun dak gaan met akoestische live muziek. De hele dag door kan je wakeboarden en beachtennissen. Ook is er een bungee-trampoline en een kinderhoekje met workshops.

Ballonnen, bikinishow en muziek op zaterdag
De zaterdag begint vroeg op de St. Jorisbaai. Om 10.00 uur gaat de Rookies and Parents Race van start. Om 12.00 uur begint de Kiteshow en worden kinderen ondertussen vermaakt door een ballonnenman. Om 18.00 uur volgt een bikini-beachwear show met een surprise act. De dag wordt afgesloten met een groot feest en muziek van DJ Paco. De hele dag door kan je wakeboarden en beachtennissen. Ook is er een bungee-trampoline en een kinderhoekje met workshops.

Bodypaint en muziek op zondag
Ook zondag wordt om 10.00 uur de dag al ingeluid. De Rookies and Parents Race gaat dan weer van start gevolgd door een Freestyle Windsurfshow om 13.00 uur. Om 14.00 uur laat een bodypainter de kneepjes van het vak zien aan het publiek. Ook zondag ontbreekt het niet aan muzikaliteit. De band Rhydd’m sluit het event in stijl af met hun Latin Music. Om 18.00 uur houden zij een kleine pauze waarin de winnaars bekend worden gemaakt. De hele dag door kan je wakeboarden en beachtennissen. Ook is er een bungee-trampoline en een kinderhoekje met workshops.

Surf Town
De Surf Town biedt alle dagen een perfect schaduwrijk uitzicht op de surfcompetities. Behalve uitzicht, is er in het minidorpje een Polarba en  food, wakeboard- en aloë vera stands. Het kinderhoekje en de trampoline bevinden zich ook in het dorp. Verder is er een stand van Insel Air, Green Force en wordt er een graffity contest gehouden. Het dorpje is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 21.00 uur. De wedstrijden vinden plaats tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

2 reacties op “Surfen, dansen en racen”

  1. Leuk artikel. Ga allemaal kijken, het wordt ontzettend gezellig en spectaculair.

  2. Ga het checken peeps ! good times !