• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – FirstCaribbean International Bank is op zoek naar helden. Mensen die zich totaal belangeloos inzetten voor het goede doel. Zij maken kans om de ‘Unsung Hero 2011’ (held zonder erkenning) te worden en met een geldsom van 6000 dollar hun vrijwilligersactiviteiten verder voort te zetten.

Dit jaar wordt op Curaçao voor de zesde keer een Unsung Hero gekozen. “Dit jaar gaan we voor een winnaar met hetzelfde allure als voorgaande jaren”, laat Managing Director van FirstCaribbean Pim van der Burg weten. De Unsung Hero die op Curaçao wordt gekozen zal het eiland vertegenwoordigen op de regionale verkiezingen. Daar kan de vrijwilliger nog een geldbedrag van 7500 dollar winnen.

Verheugd
“Iedereen heeft het druk in deze tijd, maar er zijn nog steeds mensen die de tijd, ruimte en middelen vinden om minderbedeelden te helpen. Zij verdienen een plek in de spotlight.” Minister Hensley Koeiman (Sociale Zaken, Arbeid en Welzijn) was tijdens de openingspersconferentie ook aanwezig. “We zijn verheugd met het bezoek van de minister, omdat hij zich ook altijd vrijwillig heeft ingezet voor het goede doel”, aldus Van der Burg.

Opgeven
De Unsung Heroes kunnen worden opgegeven via een nominatieformulier. Dit formulier kun je ophalen bij de bank aan De Ruyterkade 6 of downloaden via de website van FirstCaribbean International. Voor meer info kun je ook op de site terecht.

1 reactie op “Helden gezocht!”

  1. Na het kijken naar het intervieuw met Sandra Hay, item : Vers@Sandra Hay van 20 april zou ik iedereen willen oproepen haar te nomineren tot Umsung Hero 2011 van Curacao.
    Sandra zet zich al 4 jaar geheel belangeloos in voor de minder bedeelden van Curacao en is nu begonnen met het bouwen van een bejaardenhuis op Curacao.
    Dus iedereen het formulier downloden van FirstCarribbeanInternational en breng je stem uit op Sandra !