• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Stichting Vrouwennetwerk Curaçao (SVC) is voor de vierde keer op zoek naar het meest vrouwvriendelijke bedrijf van Curaçao. Volgens de stichting hebben vrouwvriendelijke bedrijven een goed imago en duurzame successen.

“Vrouwen combineren vaak werk en zorgtaken en dragen dikwijls grote verantwoordelijkheid voor hun gezin. Daarnaast ambiëren zij ook een carrière waarin zij hun professionele talenten laten zien. Organisaties die met hun beleid hierop inspelen zijn niet alleen vrouwvriendelijk, maar ook mensvriendelijk en strategisch slim”, vindt de stichting.

Vrouwvriendelijke faciliteiten
“Met een deskundige jury, digitale enquêtes en interviews nemen wij uw vrouwvriendelijke faciliteiten en beleid onder de loep.” Daarbij kijkt de stichting onder andere naar gevarieerde werktijden, loopbaanbegeleiding, trainingen en cursussen, kinderopvang, gelijke kansen en gemengde managementteams. De SVC award is voorgaande jaren al uitgereikt aan Maduro en Curiels Bank, HBmanagement en Breezes.

Belonen
Voor aanmelding en meer informatie kan men contact opnemen met voorzitter Natasha Rosaria-Devid per email natasha_devid@hotmail.com of via 5633720. De prijsuitreiking staat gepland op 15 september op een ‘verrassende’ locatie. Daar zal SVC goed werkgeverschap en het eilandbreed stimuleren van vrouwvriendelijk beleid belonen en bekendmaken.

www.versgeperst.com