• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Versgeperst.com plaatst iedere week een overzicht van wat er deze week op het eiland gebeurde. Kijk mee naar een week vol nieuws, cultuur en het dagelijks leven op Curaçao.

Muziek door Richard Leidel

4 reacties op “Een week op Curaçao”

 1. Nou nou mensen, wat zijn wij allemaal mee bezig. Kan iemand mij vertellen over een kabinet dat het weleens goed gedaan heeft. De meeste blinden dachten PAR maar nu achteraf blijkt wat voor corruptie en fraude er allemaal gaande was op mij(ons) eiland. Mensen al die tijd had de heer wilders gelijk over de corruptie op het eiland en dit blijkt geen fabbeltje of descriminatie te zijn maar een feit. Wat de heer Wiels mee bezig is is de volk wakker te schudden zodat de schubben voor hun oog verdwijn. De heer schotte doet het zoals hij denkt dat hoort zoals al de andere regeringen en vooral de langst gezetenen. Hetzelfde probleem heeft Barack Obama ook daar in Amerika na de acht jaar republiekeinse BUSH. Ik vind dat MFK en pueblo soberano door moeten gaan met wat zij mee bezig zijn en wij tweedeligen dat zelf in NL wonen en doen alsof wij beter weten gewoon die regering een kans moeten geven. Descriminatie begin altijd bij degene dat erover begon, en een mening geven hoort bij onze democratie. Wiels descrimineert niet en geeft feiten aan en schotte probeert op een frisse manier kwaliteit te regelen voor de bevolking. En PAR mensen zijn kargado di saja,mond vol met speeksel en loze woorden goed voor de doven en blinden. En voor wie ik gestemd hebt? Natuurlijk voor PVV en ik ben een puur en echte curacaoenaar en geen mengeling van andere eilanden of landen. Puro kurasoleño.

 2. @Burger van Curacao: Ik ben geen Schotte aanhanger maar de realiteit is dat hij geen macht heeft op Curacao. Het is duidelijk dat Wiels het voor het zeggen heeft. De Antilliaanse Geert Wilders.Hoe durf u Schotte op te roepen om te vechten tegen de opkomende discriminatie, agressie naar buitenlanders op Curacao. Ben jij in staat dit oproep ook te doen aan Mark Rutte om hetzelfde te doen tegen Geert Wilders. Als mede rijksgenoten, buitenlanders, etnische bevolkingsgroepen en allochtonen maken wij dat ook dagelijks mee in Nederland. Voor uw informatie heeft de Curacaosevolk zich allang gekeerd tegen de manier hoe Dhr Schotte dit eiland regeer. Het is gewoon afwachten wanneer het vonk overslaat in vuur. Wanneer het Curacaosevolk van zich laat horen. Het volk is alle hoop kwijt op dit moment. Het situatie omschrijf ik op dit moment als het doekje voor het bloeden.

 3. Die 70 mensen waren aanverwanten, geestverwanten en nog wat ongeregeld, ik had graag bij het “moment supreme” geweest toen hij theatraal dat kogelvrij vest uittrok. Ik denk dat het hem toch te warm werd, hoorde dat het zweet hem over het voorhoofd gutste. Ja theater is zwaar werk.

 4. Meneer Schotte; 70 man op het Brionplein? Is dat het VOLK??????
  Laat ik nu ook nog eens lezen dat U het VOLK?? toesprak gehuld in een kogelvrij vest. Waar was U bang voor??? De toenemende criminaliteit op ons eiland baart ons allemaal zorgen, begin eens hieraan wat te doen. Stop de Stank van ISLA, haal alle zakkenvullers eens uit de overheids NV’s. Dan doet U wat voor het VOLK. Ik garandeer U dan dat over 2 jaar er geen 70 man staan maar het VOLK staat dan daar, het brionplein zal dan uitpuilen van het VOLK.
  Sta op en vecht met ons mee tegen de opkomende discriminatie, agressie naar buitenlanders, zeg eens hard tegen Wiels; “en nu is het genoeg”. Wees een vent en roep hem een halt toe.