CURAÇAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen… Versgeperst.com is benieuwd naar wat jij dit weekend gaat doen. We vragen het de 23-jarige Kirstin. Er staat haar een spannende tijd te wachten: ze gaat vanaf morgen voor zeven maanden door Midden- en Zuid-Amerika reizen.

“Mijn vriend en ik hebben in Zwitserland gewoond. Het afgelopen jaar woonden we hier op het eiland en nu gaan we op reis. Vandaag is het mijn laatste dag op kantoor, waarna ik meteen door ga naar het happy hour op Wet & Wild. Vanavond geven mijn vriend en ik de sleutels van ons appartement terug aan de huisbaas en gaan we overnachten in een hotel.”

Cancún
“Onze vlucht naar Miami vertrekt morgenochtend vroeg. Daarna gaan we door naar Cancún in Mexico. Hier blijven we de hele dag om de stad te bekijken en te zien wat er allemaal voor leuke dingen te doen zijn.”

Bustrip
“Voor zondag staat er een bustrip naar Playa del Carmen op de agenda. We bekijken de stad, gaan lekker eten en naar het strand. We blijven twee weken in Mexico en gaan daarna met de bus door naar onder meer Belize en Nicaragua. Uiteindelijk komen we in Zuid-Amerika aan en zullen we gaan backpacken en met de bus door Zuid-Amerika trekken. Het plan is om in november van Brazilië terug naar Nederland te vliegen en van daaruit terug naar huis in Zwitserland te gaan.”

www.versgeperst.com