• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje? Soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. John Baselmans voelt zich beperkt door de pers in zijn vrijheid van meningsuiting.

De pers is er vol van en men stelt zelfs vragen aan ministers in het binnen en buitenland over hun beperkingen in de vragenstelling en dat hun het zwijgen wordt opgelegd. Maar wat blijkt nu, diezelfde pers legt andere personen het zwijgen op.

Vorige week lanceerde ik mijn nieuwste boek en verzond een persbericht naar alle pers. Via Facebook stuurde ik ook diverse radiostations en ‘facebook pers mensen’ dat persbericht. Binnen een dag blokte facebook me dat ik geen massages meer mocht versturen!

Ik liet de zaak uitzoeken en kreeg het volgende antwoord: Twee radiostations en één persoon (die een DJ blijkt te zijn) hebben mijn bericht aangegeven als zijnde ‘spam’en dat ik onder een valse naam werk! Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik dit te lezen kreeg, want wat bleek, het waren die stations die het hardste roepen over persvrijheid en meningsuiting.

Ondertussen heb ik een tegen aangifte gedaan tegen deze radiostations en persoon bij Facebook omdat ze onder valse voorwendsels personen afsluiten van vrijheid van meningsuiting.

Het is in en in triest dat juist deze hardschreeuwers zelf geen commentaar of berichten willen ontvangen als het niet gemanipuleerd kan worden door deze mensen. En dan gaat men andere mensen de mond snoeren.

Is dat vrijheid van meningsuiting?

2 reacties op “Ingezonden: Vrijheid van meningsuiting”

  1. Ik wist niet dat Facebook ook aan massages deed, wel lekker want ik heb nu een beetje een stijve nek.

  2. Als ze mij zoiets zouden toesturen dan ging het ook de spam bak in. Als je iemand onzin toestuurt met daarin onderander gesprekken met de geesten van wereldleiders en hitler en zo ,dan hebben ze volkomen het recht om het af te doen als spam. Dit heeft niets met persvrijheid te maken, maar alleen met het zoveelste verzonnen drama van ene baselmans. Ik reageer zelden maar dit gaat te ver om onder belemmerren van vrijheid te kunnen zetten. Onzin in = onzin uit.