• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

wapenCURAÇAO – Een veiligheidsbeambte van luchthaven Hato is vandaag omstreeks 04.22 uur neergeschoten. De beveiliger, die bij de oude terminal stond, werd plotseling aangevallen door een gewapende man die een schot loste. Het slachtoffer werd daarbij geraakt in zijn borst. Lees meer »

camelia romerCURAÇAO – Minister Suzy Camelia-Römer van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) heeft aangifte gedaan bij de politie. Dit omdat ze vorige week tijdens de Living Expo werd aangevallen door een Nederlands stel. De minister werd daarbij, naar eigen zeggen, geraakt. Lees meer »

Frank Martinus ArionCURAÇAO – De Curaçaose schrijver Frank Martinus Arion is gisteravond op 78-jarige leeftijd overleden. Arion was in het ziekenhuis opgenomen, omdat hij al enige tijd ziek was. Het meeste bekende boek van de schrijver, die in het Nederlands en Papiaments schreef, is ‘Dubbelspel’. Lees meer »

lydia (Dick Drayer)CURAÇAO – De leegstand op Curaçao heeft grote, schijnbaar onbeersbare vormen aangenomen. Bijna 8.000 woningen zijn niet bewoond. Dat is ruim 19 procent van het totale huizenbestand op het eiland. Lydia Davelaar studeerde af op dit onderwerp aan de Universiteit van Curaçao en gaf dit weekend een presentatie van haar resultaten. Lees meer »

handboeienCURAÇAO – De politie heeft afgelopen weekend meerdere aanhoudingen verricht. In Boca Sami is zaterdag een 50-jarige man opgepakt omdat hij een kustwachter bedreigde, die zijn werk aan het uitvoeren was. In de avonduren werd de 30-jarige V. aangehouden, omdat hij tijdens een potje voetbal in Kintjan de scheidsrechter mishandelde. Lees meer »