• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

van schendelCURAÇAO – Rechter Peter van Schendel kan geen stap verzetten tijdens zijn bezoek aan de wijk Marchena. Milieuactivisten klampen hem aan om hun woordje te doen, ambtenaren van het ministerie van Gezondheid willen hun weerwoord geven. Lees meer »

AutoruitCURAÇAO – De politie is op zoek naar mensen die op zondag 13 september getuigen zijn geweest van een auto-ongeluk. Het ongeluk vond omstreeks 16.15 uur plaats op de kruising van de Presidente Romulo Bethancourt Boulevad en de Kaya Geraldina i Gutierres. Bij het ongeluk waren twee auto’s betrokken, een Hyundai Accent en een Deawoo Damas. Lees meer »

KorpspolitieCURAÇAO – De politie waarschuwt voor nieuwe ‘Date Rape drugs’ die sinds kort verkrijgbaar zijn op straat. Met het medicijn worden vrouwen gedrogeerd, met alle gevolgen van dien. Naast GHB wordt er ook gehandeld in Ketamine en Rohypnol. Lees meer »

 Marion LopezCURAÇAO – Op 14 april slaat een groep jongeren het hoofd van basisschool Colegio Santa Filomena in San Nicolas op het schoolplein in elkaar. Het leidt tot acties in het onderwijs tegen steeds extremere vormen van onveiligheid op scholen. De overheid vormt een commissie en belooft snel actie. Na 5 maanden is het weer opvallend stil. Lees meer »

winklaarCURAÇAO – De politie is op zoek naar Jainmore Lesmes Winklaar alias ‘Jaimo’. De 23-jarige man wordt verdacht van het plegen van de gewapende overval bij Freezone Hato. Zhadiro Zevenhuizen, een bewaker van Pan American, kwam daarbij om het leven. Winklaar in woonachtig in de Javastraat. Lees meer »