• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

thumb hatoCURAÇAO – Ava Airways krijgt geen economische vergunning, zolang ze geen bankgarantie kunnen overleggen om aan te tonen dat de financiën op orde zijn. Dat liet minister Suzy Camelia-Römer van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) gisteren weten middels een brief aan de luchtvaartmaatschappij. Lees meer »

IslaCURAÇAO – De actiegroep ‘Stop Isla Now’ organiseert op zaterdag 12 september een protestmars. De groep gaat de straat op om te protesteren tegen de vervuiling van de Isla-raffinaderij. De mars begint om 15.30 uur in Wishi (bij Marchena Hardware). Lees meer »

Gerrit SchotteCURAÇAO – De zitting van de zaak Babel waarin Gerrit Schotte (MFK) wordt verdacht van fraude, witwassen en valsheid in geschrifte, is vandaag verdaagd. Dit gebeurde na zo’n tien minuten, omdat nog niet alle getuigen in de zaak gehoord zijn. Lees meer »

marihuanaCURAÇAO – De politie heeft maandag tijdens een verkeerscontrole twee aanhoudingen verricht. In de auto van de mannen werden 55 marihuanablokjes gevonden voor de verkoop. De 25-jarige N., geboren in de Amerikaanse staat Virginia en de 24-jarige R. uit Californië, zijn aangehouden wegens het overtreden van de Opiumwet.
Lees meer »

kluivertCURAÇAO – Het team van Patrick Kluivert was gisteravond niet opgewassen tegen El Salvador en is daarmee uitgeschakeld voor het WK van 2018 in Rusland. Vrijdag verloor het nationaal elftal al de thuiswedstrijd (1-0). De returnwedstrijd in El Salvador werd wederom verloren met één doelpunt tegen. Lees meer »