• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

bonaire vlagCURAÇAO – Een luid applaus is te horen als gedeputeerde van cultuur Benito Dirksz is uitgesproken. Hij brak een lans voor een betere positie van het Papiaments in het onderwijs, en daarmee vertolkte hij de gevoelens van velen, zo schrijft Caribisch Netwerk. Lees meer »

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Op de Weg naar Hato ter hoogte van Saoux heeft vanmiddag een ernstig verkeersongeluk plaatsgevonden. Het betreft een botsing tussen een personenauto en een vuilniswagen. De twee inzittenden van de auto zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De politie heeft vrijdag een man aangehouden die in juli een vrouw heeft beroofd. De 31-jarige man werd in de boeien geslagen aan de Kaya José Maria Pinedo. Op bewuste dag in juli beroofde hij zijn slachtoffer nadat hij haar een lift had gegeven.

SehosCURAÇAO – De operatiekamers (OK) van het Sint Elisabeth Hospital zijn de komende tijd ook op zaterdag open. Dat meldt het ziekenhuis via een persbericht. Het ziekenhuispersoneel werkt daarnaast 2,5 uur per dag langer door. Dit om de achterstand in te lopen die is veroorzaakt door het structurele probleem met het airconditioningsyteem. Lees meer »

randal corsenCURAÇAO – De zesde editie van het Curaçao North Sea Jazzfestival kent net als eerdere edities een keur aan internationaal vermaarde artiesten zoals Lionel Richie, John Legend, Enrique Eglesias en Usher. Voorgaande jaren zaten daar ook veel Curaçaose namen bij. Dit jaar lopen die vooral tussen het publiek. Lees meer »