• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

brand freezoneCURAÇAO – In de Freezone bij de Nieuwe Haven woedt op dit moment een grote brand. Meerdere winkels zijn compleet afgebrand. Het zou om ongeveer twaalf bedrijfsruimte gaan. Lees meer »

Ben WhitemanCURAÇAO – De tijdelijke interim-premier Ben Whiteman wilde vandaag niet veel zeggen over de reden van het vertrek van premier Ivar Asjes. Whiteman is de komende drie maanden interim-premier. Dat geeft Pueblo Soberano, de partij van Whiteman, de tijd om op zoek te gaan naar een premier tot aan de verkiezingen. Lees meer »

reginald zaandamCURAÇAO – De Nederlandse regering voert geen werkbezoeken aan St. Eustatius meer uit sinds het een instructie heeft uitgevaardigd aan het eilandsbestuur vanwege financieel wanbeheer. Dat meldt Caribisch Netwerk. De boycot heeft tot vragen geleid van D66 Kamerlid Wassila Hachchi. Lees meer »

Raffinaderij Isla 10 april 2012CURAÇAO – De uitstoot van zwaveldioxide (SO2) was de afgelopen maand wederom schrikbarend. Dat meldt milieuorganisatie Stichting Schoon Milieu op Curaçao (SMOC). Uit metingen bij Beth Chaim en Kas Chikitu blijkt dat de normen van de World Health Organization (WHO) meerdere malen zijn overschreden. Lees meer »

kustwachtCURAÇAO – Vernon Augusta neemt het stokje over van Paul de Kloet. Op vrijdag 28 augustus nam de Kloet officieel afscheid als hoofd van Kustwacht Steunpunt Curaçao.  De Kloet was sinds oktober 2010 werkzaam bij de kustwacht. De leiding wordt nu overdragen aan Augusta. Lees meer »

curaçao nieuws paspoortstempelCURAÇAO – De Unit Speciale Taken heeft gisteren vijftien mensen aangehouden die niet in het bezit waren van een geldig legitimatiebewijs. Dit gebeurde tijdens verschillende controles en huiszoekingen. De eerste inval vond plaats bij een woning aan de Guadeloupeweg. De politie hield daar een Guyanese man aan. Lees meer »