• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  Curaçao Nieuws - PolitieCURAÇAO – Twee mannen hebben zaterdagnacht rond 02.00 uur een overval gepleegd op een woning aan de Kaya Douwe Zalm. Een vrouw kwam haar slaapkamer uit en zag dat de deur van een andere kamer openstond. Toen ze een kijkje wilde nemen werd ze plotseling naar de grond gedrukt door twee onbekende mannen en vastgebonden. Lees meer »

  ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje? Soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Volgens Statenlid Omayra Leeflang heeft Ombudsman Alba Martijn een belangrijke  rol gespeeld in onze democratie. Ze zou daarom veel meer waardering moeten krijgen. Lees meer »

  politie dienstwapenCURAÇAO – In de nacht van zaterdag op zondag is er een man neerschoten aan de Kaminda Hensley ‘Bam Bam’ Meulens. Het slachtoffer werd omstreeks 01.00 uur aangetroffen, liggend aan de kant van weg nabij een uitgaansgelegenheid. De man had een schotwond aan zijn hoofd. Lees meer »

  SXM Airport_Terminal BuildingCURAÇAO – De Princess Juliana International Airport is vandaag gewoon open. De luchthaven van Sint Maarten heeft dit besluit genomen aangezien de tropische storm Danny is afgezwakt. “Als de weersomstandigheden veranderen, zal het besluit dienovereenkomstig worden gerevalueerd”, aldus de luchthaven. Lees meer »

  KorpspolitieCURAÇAO – Een man is zondagnacht omstreeks 04.30 uur omgekomen bij een verkeersongeval op de kruising van de F.D. Rooseveltweg en de Jan Noorduynweg. Het gaat om Richardson A. Jamanica, geboren op Curaçao op 8 september 1971. Jamanica werd door een frontale botsing uit zijn auto geslingerd en brak daarbij zijn nek. Lees meer »

  i-animal (DICK DRAYER)CURAÇAO – De stichting I-Animal wil straathonden op Curaçao chemisch castreren met een niet erkend diergeneesmiddel. De bijwerkingen van het middel zijn niet bekend en gebruik moet volgens dierenorganisaties in de Verenigde Staten gezien worden als experimenteel, zo meldt Caribisch Netwerk. Lees meer »

  DannyCURAÇAO – Tropische storm Danny is zoals verwacht afgezwakt en beweegt zich voort richting Saba en Sint Eustatius. Het Meteorologisch Instituut heeft vanochtend code rood afgekondigd. Er worden hevige regenbuien verwacht.De meest ernstige omstandigheden zullen zich in de namiddag tot aan de nacht voordoen. Lees meer »