• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  bito (P.HOFMANN)CURAÇAO – Als de trainer haar nodig heeft in een oefenwedstrijd van Telstar Vrouwen, kan hij rekenen op Dyanne Bito (34). Maar na een rijke voetballoopbaan, waaronder vijftien jaar bij de vrouwenselectie van Oranje, zet ze er een punt achter. Bito traint nog twee keer per week om af te bouwen. Lees meer »

  KorpspolitieCURAÇAO – Bij een inval in een woning aan de Kaya Noblesa in Santa Catharina zijn vanmiddag drie mannen aangehouden wegens drugshandel. In het huis werden drie pakjes met cocaïne gevonden. De inval is verricht in samenwerking met de douane en de Koninklijke Marechaussee. Lees meer »

  gymzaal1CURAÇAO – De gymzaal van de Albert Schweitzerschool heeft een nieuwe vloer gekregen. De vloer van de gymzaal, die wordt gebruikt door de dr. Albert Schweitzer (funderend onderwijs) en de dr. Albert Schweitzer havo-vwo, was hard aan vervanging toe. Lees meer »

  Sint MaartenCURAÇAO – Nederland gaat Sint Maarten helpen met het bestrijden van de georganiseerd misdaad en ondermijnende criminaliteit. Dat meldt de Volskrant. Begin volgend jaar stuurt Nederland vijftig politieagenten naar het eiland. Met de zending is een bedrag van ruim 20 miljoen euro gemoeid. Lees meer »

  flavors of curacaoCURAÇAO – The Curaçao Hospitality & Tourism Association (CHATA) organiseert op zondag 27 september de eerste editie van ‘Flavors of Curaçao’ op de Kleine Werf in Punda. Tijdens dit culinaire evenement kun je genieten van diverse specialiteiten van negentien restaurants op het eiland. Lees meer »

  curacao nieuws meteorologische dienstCURAÇAO – Tropical storm Danny vormt op dit moment geen bedreiging voor het Caribisch gebied. Dat meldt het Meteorologisch Instituut. De storm bevindt zich op zo’n 2130 kilometer ten oosten van de Cariben en beweegt zich voort in westelijke richting. De storm wordt nauwlettend gemonitord, mocht de koers toch wijzigen. Lees meer »

  KorpspolitieCURAÇAO – De politie heeft gisteren 79 automobilisten beboet tijdens een verkeerscontrole aan de Kaya Gutierez i Geraldina en de Schottegatweg Zuid/Kaya C. Winkel. Meer dan de helft van de bestuurders had namelijk geen veiligheidsgordel om. De controle vond plaats tussen 09.00 en 13.15 uur. Lees meer »

  RechtbankCURAÇAO – Het kort geding dat milieuorganisaties Stichting SMOC en Stichting Clean Air Everywhere hebben aangespannen, is vervroegd. De zaak wordt nu behandeld op vrijdag 21 augustus in plaats van maandag 31 augustus. Dit omdat het ministerie van Gezondheid, Natuur en Milieu tot nu toe geen medewerking heeft verleend. Lees meer »