• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  cheque vsCURAÇAO – Minister Nelson Navarro van Justitie heeft vandaag namens de regering een cheque van 873.127,57 dollar in ontvangst mogen nemen uit handen van de U.S. Drug Enforcement Administration (DEA). Curaçao heeft de Verenigde Staten (VS)  namelijk geholpen bij een onderzoek naar een Venezolaanse drugshandelaar. Lees meer »

  ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje? Soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Arthur Donker uit zich vandaag over de praktijken bij het keuringslokaal en het dictatoriaal gedrag, wat hij ook wel het Marvelynsyndroom noemt. Lees meer »

  mingoCURAÇAO – Oud-minister van Financiën van de Nederlandse Antillen, Frank Mingo, is afgelopen vrijdag overleden. Hij overleef in een ziekenhuis in de Colombiaanse stad Medellín. Mingo lag al enige tijd in het ziekenhuis. Het is niet bekend waaraan hij is overleden. Lees meer »

  klas (ANNEKE POLAK)CURAÇAO – Met de ogen gesloten en het hoofd naar beneden zitten eerstejaars leerlingen van de Marnixschool muisstil in de klas. “Wie heeft er wel eens drugs in het echt gezien?” Een paar handen gaan de lucht in. “En de geur geroken?” Opnieuw wat handen. “Zelf gerookt?” De handen blijven naar beneden. Lees meer »

  politielichtenCURAÇAO – Een overval in Daaibooi is gisterochtend uitgemond in een politieachtervolging. Een stel werd rond 10.35 uur bedreigd door twee gewapende mannen waarna ze hun auto moesten afstaan. De auto werd na melding gesignaleerd door de politie. Dit leidde tot een wilde achtervolging richting de Hato Freezone. Lees meer »

  RechterCURAÇAO – De zaak van de dubbele moord in Bullenbaai wordt op woensdag 19 en donderdag 20 augustus behandeld. De 23-jarige Nikita Attaf en de zeventienjarige Shendrick Randt werden daarbij om het leven op dinsdag 17 maart 2014. De lichamen werden gevonden bij de weg naar Bullenbaai. Lees meer »