• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  IMG_1164CURAÇAO – De Kustwacht Caribisch Gebied (KWCARIB) heeft vandaag een jetski gered die was omgeslagen en dreigde te zinken. De bestuurder was vanuit Saba op weg naar Sint Maarten. Hij kwam onderweg echter in de problemen toen de motor afsloeg. De kustwacht ging na een melding gelijk tot actie over. Lees meer »

  AutoruitCURAÇAO – Aan de Kaya Ma Pieternella zijn gisteren rond 21.00 uur drie voetgangers aangereden door een automobilist. Het drietal liep aan de kant van de weg toen ze omver werden gereden door een auto die met hoge snelheid in de richting van Jandoret reed. De bestuurder was uit de bocht gevlogen en had geen macht meer over het stuur. Lees meer »

  StudentenCURAÇAO – 117 Curaçaose scholieren kozen er dit jaar voor een studie in de regio te gaan volgen. De redenen om te gaan studeren dicht bij huis, zijn vooral taal en het thuisgevoel. Behalve financieel, krijgen de zogenaamde ‘regiostudenten’ nog weinig hulp, zo schrijft Caribisch Netwerk. Lees meer »

  Clean Up 2015CURAÇAO – De derde editie van de Curaçao Clean Up vindt op zaterdag 19 september plaats. Mocht je een bijdrage willen leveren, dan kun je je vanaf nu aanmelden voor de jaarlijkse schoonmaakactie. Volgens voorzitter en radio-dj Maarten Schakel zijn we dichter bij een daadwerkelijk schoner eiland, “maar we zijn er nog niet.” Lees meer »

  ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje? Soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Arthur Donker is meer dan sceptisch over de Community Mailboxes waar bewoners zelf hun post moeten ophalen. Het project is volgens hem gedoemd te mislukken. Lees meer »

  ScooterCURAÇAO – Dieven hebben dinsdagnacht omstreeks 05.14 uur een scooter gestolen bij een inbraak op het HCCC-terrein. Bij aankomst van de politie bleek één van de bewakers te zijn vastgebonden. Een andere bewakers wist te ontkomen, maar bleek wel te zijn beschoten door de daders. Hij raakte niet gewond. Lees meer »

  vliegtuig neergestortCURAÇAO – Een transportvliegtuig van FedEx is gistermiddag ongeveer 90 meter vanaf de haven van Saba in de zee neergestort. Het vliegtuig was van San Juan onderweg naar St.Kitts. Nadat de piloot problemen kreeg met de motor probeerde hij tevergeefs naar Saba of Sint Maarten te vliegen om een noodlanding te maken. Lees meer »