• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  _VOS2757CURAÇAO – Bij de St. Martin de Porres school in Santa Rosa is gisteravond brand gesticht. Rond 20.30 uur kreeg de politie een melding binnen. Bij aankomst van de brandweer bleek een dak van een klaslokaal in lichterlaaie te staan. Het lokaal brandde volledig uit. Lees meer »

  meteorietCURAÇAO – Mocht je vannacht geen oog dicht kunnen doen, kijk dan vooral uit het raam. Na middernacht kun je namelijk vallende sterren zien. Dat meldt het Meteorologisch Instituut. De populaire Perseïden meteorenregen is een wolk van stofdeeltjes afkomstig van de komeet Swift-Tuttle. Lees meer »

  denzelCURAÇAO – Atleet Denzel Comenentia staat aan de vooravond van een nieuwe fase in zijn loopbaan. Vorig jaar werd hij tweede met kogelstoten op het jeugd-WK, wat een studiebeurs opleverde in de Verenigde Staten (VS). Daar moet Comenentia de definitieve stap zetten naar de wereldtop, zo schrijft Caribisch Netwerk. Lees meer »

  HatoCURAÇAO – In het tweede kwartaal van 2015 hebben meer mensen gebruik gemaakt van de luchthaven Hato. Dit ten opzichte van het eerste kwartaal van 2014, zo blijkt uit cijfers van Curaçao Airport Partners (CAP). Het gaat om een stijging van 3 procent. Lees meer »

  desi bouterse AP NovumCURAÇAO – Desi Bouterse wordt vandaag beëdigd als president van Suriname. Bouterse legt de eed voor zijn tweede ambstermijn af in een gerenoveerd stadion. Met de renovatie is een bedrag van ongeveer 1,3 miljoen Surinaamse Dollar (SRD) gemoeid (350.000 euro). In totaal bedragen de kosten voor de inauguratie 2,7 miljoen SRD. Lees meer »

  PolitieCURAÇAO – De politie heeft gisteren vijf mensen aangehouden die geen verblijfsvergunning konden weerleggen. De aanhoudingen vonden plaatsen tijdens een controle op het openbaar vervoer. In totaal werden er tussen 08.30 en 11.30 uur 87 voertuigen gecontroleerd in de omgeving van Berg Altena en de Oranjestraat. Lees meer »