• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  Tur Wowo Riba Bo1CURAÇAO – Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in samenwerking met andere ketenpartners een lijst opgesteld met jeugdige veelplegers van high impact crimes. Dat meldde Hoofdofficier van Justitie Heiko de Jong vandaag tijdens de conferentie van ‘Tur Wowo Riba Bo’. Het project heeft als doel het aantal jonge recidivisten te doen afnemen. Lees meer »

  geitenCURAÇAO – Bij een inval in een woning in Wacawa heeft de politie vandaag rond 13.30 uur 2454 marihuanaplanten gevonden. De plantage werd op het terrein achter het huis ontdekt toen een groep geiten de agenten naar een mondi toe leidde. In de woning trof de politie daarnaast een Glock-pistool aan. Lees meer »

  IMG_6318CURAÇAO – De fractie van Partido Frente Obrero Liberashon (FOL) is verbolgen over de prullenbak die achter het beeld van Wilson ‘Papa’ Godett is geplaatst op het naar hem vernoemde plein in Punda. De prullenbak die schuin achter het borstbeeld is geplaatst, zorgt volgens de partij voor een lelijk aanzicht. Lees meer »

  KorpspolitieCURAÇAO – De politie heeft vandaag rond 10.25 uur een man aangehouden in Saliña voor de moord op Sherny Vrutaal op dinsdag 4 augustus. Het gaat om de 57-jarige O.V.A. Het lichaam van Vrutaal werd op de bewuste dag in verregaande staat van ontbinding gevonden in zijn woning aan de Jan H. Fergusonstraat. Lees meer »

  ronnie brunswijkCURAÇAO – Elton Brunswijk (28), de zoon van de Surinaamse politicus Ronnie Brunswijk, is gisteren veroordeeld tot 3,5 jaar gevangenisstraf wegens drugssmokkel. Brunswijk werd in september 2014 aangehouden op de Surinaamse luchthaven. In zijn bagage werd 5,5 kilo cocaïne gevonden. Lees meer »