• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  KorpspolitieCURAÇAO – Twee mannen zijn gisteravond rond 22.25 uur beroofd van hun auto. Dit gebeurde op de parkeerplaats van de Pizza Hut aan de Jan Norduynweg. De chauffeur van de Kia Rio liep toen net de zaak in om wat af te handelen bij zijn werkgever. Op dat moment kwamen er twee mannen aan die de andere man onder schot hielden. Lees meer »

  wapen1CURAÇAO – Een man heeft vrijdag bij een gerechtelijk huiszoeking tevergeefs een poging gedaan om aan de politie te ontsnappen door van de eerste verdieping te springen. Hij kwam daardoor op een auto terecht die in de tuin geparkeerd stond. A. wist echter niet dat er ook een patrouille achter de woning stond Lees meer »

  AqualectraCURAÇAO – Twee medewerkers van Aqualectra zijn zaterdagavond onder schot gehouden in Seru Papaya.  Het Nutsbedrijf had een melding binnengekregen over een stroomstoring. De medewerkers konden hun werkzaamheden echter niet verrichten omdat ze werden bedreigd en te horen kregen dat ze zich uit de voeten moesten maken. Lees meer »

  lezing (DICK DRAYER)CURAÇAO – Curaçao is op weg naar een ‘Judeska economie’. Dat zegt Runy Caldera, voorzitter van de Association of Dutch Caribbean Economists. “We weten niet wat we doen, waarom we er zijn en wie we moeten helpen. De klant zal zijn hamburger nooit krijgen, aldus Caldera. Lees meer »

  KorpspolitieCURAÇAO – Bij een ernstig verkeersongeluk zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag vier mensen gewond geraakt. Een personenauto met drie inzittenden reed door rood licht bij de kruising van Biesheuvel. Dit had tot gevolg dat de auto in botsing kwam met een pick-up die op de Schottegatweg reed. Lees meer »