• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  churandy martinaCURAÇAO – Al te zwaar tilt sprinter Churandy Martina niet aan zijn blessure. Hij is meer uit voorzorg op sportcomplex Papendal, waar we hebben afgesproken. “Het is niks groots, maar ik wil gewoon dat alles goed zit”, meldt de goedlachse Martina tegenover Caribisch Netwerk. Lees meer »

  arthurdowersCURAÇAO – Als medewerkers duizenden guldens extra per maand verdienen aan zwarte handel binnen de gevangenismuren is dat onacceptabel, zegt René Herde, AVP-fractievoorzitter. “Reces of geen reces, minister Arthur Dowers van Justitie moet zich hierover verantwoorden.” Lees meer »

  renovatieCURAÇAO – De Goslingaschool en Kolegio Alejandro Paula zijn klaar voor het nieuwe schooljaar. Er is een begin gemaakt aan de renovatie van de scholen in de vakantieperiode. De lokalen, het sanitair en het schoolplein worden onder handen genomen. Gedurende het schooljaar wordt er verder gewerkt aan het project. Lees meer »

  curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De politie op Bonaire kreeg maandag rond 15.00 uur een melding over een dode man in een woning aan de Kaya Isabela in Antriol. Bij aankomst constateerde een arts dat Felix Medina, geboren op 12 juli 1948, aan een natuurlijke dood was gestorven. Hij was al enige uren overleden.

  vuurwapenCURAÇAO – Een man heeft in de nacht van maandag op dinsdag een bewaker van een uitgaansgelegenheid neergeschoten. Drie inbrekers werden rond 03.45 uur op heterdaad betrapt tijdens de inbraak aan de Oudeweg in Bullenbaai. Voordat de bewaker echter kon ingrijpen, loste éen van de mannen een schot. Lees meer »